bliver du Årets Fotograf 21/22 ?

Corona pandemien har også sat sit aftryk på hele fotografbranchen, dermed også dff billedkonkurrence. Ceremonien, hvor alle resultater, udhævelserne i kategorierne og vinderne, blev afholdt online i vinteren 2020. Årets Fotograf 2021 blev udskrevet, men på trods af forlængelse af indsendelsesfristen fra januar til august, var vi selvfølgelig ramt af at Danmark har været lukket ned og fotograferne ikke har haft de sædvanlige opgaver, events mv. så specielt i Reportage, Bryllup & Portræt kategorierne var der usædvanligt få indsendte billeder.

Vi har hermed fornøjelsen at invitere alle dff medlemmer til at deltage i Billedkonkurrence 2021 / 2022 om at vinde den ærefulde titel

Årets dff Fotograf 21/22

Foto: Bent Nygaard Larsen
Foto: Bent Nygaard Larsen

Derfor besluttede vi at sammenlægge Årets Fotograf 2021 & 2022 til én konkurrence, med samme kategorier. Dermed kan de billeder som allerede er uploaded i systemet deltage, men hvis du ønsker at ændre / tilføje / slette allerede indsendte bidrag, så er det muligt med dit personligt log-in.
   
Konkurrencen består igen i år af én nomineringsrunde samt finalerunden. Og vi har endnu en gang præciseret og optimeret reglerne for deltagelse, så det er nemt, hurtigt og problemfrit at deltage. Der er lang indsendelsesfrist så du kan uploade og ændre dine uploads løbende. Du skal ikke bekymre dig om fil / navngivning, det sørger vores system helt automatisk for ligesom dine filer tjekkes for format og opløsning overholder kravene.

X
X