2 nye konkurrencer er i skudt gang !

WPC - World Photographic Cup

Åben for alle fotografer

Skal du med på Danmarks landshold for fotografer? – Udvælgelse af deltagere til Danmarks fotograflandshold, sker blandt alle indsendte billeder og alle kan deltage. Så indsend dine bedste bidrag til konkurrencen og vær med i konkurrencen om en landsholdsplads og vis at Danmark kan være med helt i toppen af verdens eliten.

Hvert deltagerland, uanset størrelse, sammensætter et landshold som består af 6 og op til 18 fotografer.

WPC er frugten af et samarbejde i FEP (Federation of European Professional Photographers) og PPA (Professional Photographers of America) og Danmark har haft fotograflandshold med fra starten i 2013/2014.

 

Alle fotografer, uanset om man er medlem i dff eller ej, er velkommen til at uploade bidrag til konkurrencen!

Årets Fotograf 2020

Åben for dff medlemmer

“Årets dff Fotograf” er dff’s største faglige fotograf udmærkelse og uddeles til den deltager i den årlige billedkonkurrence, som totalt opnår flest point i alle konkurrencens udskrevne kategorier.

Desuden udnævnes  “Årets Fotograf” i hver af de enkelte kategorier – dog undtaget tema-kategorier som udskrives af sponsorer.

Kåringen af Årets dff Fotograf har en lang tradition bag sig og er udviklende og inspirerende både for branchen og ikke mindst for de deltagende fotografer, som kan måle sig op mod sine kollegaer i branchen. Samtidig ses et øjebliksbillede af det tårnhøje niveau for dansk professionelt fotografi på tværs af fotografiets mange genrer.

 

Konkurrencen er åben for alle fotografer og fotografelever, som er medlem af dff.

International anerkendelse og stor markedsføringsværdi

Begge konkurrencer har gennem årene vist at have stor værdi for vinderne.

Titlerne som Årets Fotograf og Landsholdsdeltager har skabt stor medieinteresse og flere vindere har fået stor omtale i TV og aviser m.m. i både lokale og nationale medier.

Ligeledes har flere vindere og landsholdsdeltagere opnået stor international succes og skabt et uvurderligt internationalt netværk i den fotografiske branche world wide.

Vil du opnå samme succes, kan vi kun opfordre til at deltage i ovenstående to konkurrencer. (OBS: Du kan sagtens deltage med samme billede i begge konkurrencer!)

 

Er du ikke medlem af dff?

Er du endnu ikke medlem af dff, men gerne vil deltage i konkurrencen om at blive Årets Fotograf 2020, så kan du melde dig ind via nedenstående link, hvor du også kan læse mere om vores mange andre medlemsfordele. Vi vil elske at have dig med på holdet!

X
X