NYHED – dff Online Academy

Skrevet af

Giv din Online Markedsføring et kompetenceløft med dff Academy + dff Online Academy i 2017 - for dff medlemmer

LinkedIn + E-mail markedsføring  + Facebook + Instagram + Mere trafik til din hjemmeside / sociale medier

Bliv synlig online med denne kursus række. Kurserne henvender sig til såvel nybegynderen der for første gang skal i gang med at markedsføre sig online og det henvender sig til dig hvis du har været i gang i et stykke tid, men gerne vil ligge et ekstra lag af viden og effektivitet på dine online tilstedeværelse.

 

online kursus bestående af 4 moduler + 1 dag kursus 

Alle er presset på tid og har svært ved at være på skolebænken i længere tid af gangen, derfor har vi udviklet dff Online Academy i samarbejde med Dennis Kronborg.

dff Online Academy består af 4 video lektioner der viser dig præcist hvordan du skal gøre. Du får vist hvilke software værktøjer der er nyttige at benytte, og hvordan du bruger dem. Videoerne er med andre ord, som at sidde og kikke en anden over skulderen, der gør præcist det du har brug for.

Desuden indeholder kursus lektionerne online artikler, samt understøttende beskrivelse og billede materiale af hvordan du gør.

dff Online Academy afsluttes med en workshop, hvor de enkelte moduler gennemgås, og du har lejlighed til at stille spørgsmål, ligesom underviseren er tilstede og kan guide dig hvis du har specielle ønsker eller udfordringer.

Workshoppen er også stedet hvor vi laver erfaringsudveksling.

 

1 dag workshop kursus mandag den 30. oktober på Fyn

Mange efterspørger kursus i LinkedIn.

Vi tilbyder nu en heldags workshop hvor du møder op med din computer, tablet og mobil telefon. Det eneste du skal gøre inden kursus start er at have oprette en profil på LinkedIn. Har du svært ved at gennemskue det, så er du altid velkommen til at kontakte dff.

LinkedIn giver dig helt unikke muligheder for et professionelt netværk, både som virksomhed og som privat person.

Udover LinkedIn Workshop kursusdagen kan du også vælge at deltage i yderligere 4 online kursus med en afsluttende workshop dag hvor de 4 online kurser repeteres.

 

Du bestemmer selv om du vil deltage i hele forløbet eller kun den ene eller den anden del – eller dem begge !

 

Pris, Program & Tilmelding

Comments are closed.