Køb, salg & bytte . . . .

Skrevet af

medlemmer af dff kan gratis

få stillet en “lille stand” til rådighed ved dette års UPDATE 2012 mandag den 27. august fra kl. 08:00 – 10:00

 

Hvem kender det ikk´ -der ligger et objektiv, en lysmåler, en baggrund og et par lamper over i hjørnet ved den printer som ikke længere bruges.

Den dårlige samvittighed, det burde være solgt, men da det nye udstyr blev købt, ville leverandøren ikke tage det brugte i bytte tid den rigtige pris …………

NU har DU muligheden med dff ………

Normalt afholdes der “kun” leverandørudstilling i forbindelse med landsmødet UPDATE, men i år har DU mulighed for at deltage aktivt med det udstyr som ligger og samler støv, de baggrunde du ikke længere anvender, det studie regi/udstyr “der ikke er in” hos dine kunder eller den printer som er i overskud.

Så, i det ustadige sommervejr, er der hermed en rigtig god grund til at få ryddet op i studiet/arbejdsværelset eller det gamle mørkekammer og booke plads på “STUMPEMARKED 2012″  - send en mail til dff@dff-photo.dk og tilmeld dig, eneste forudsætning er at du er medlem af dff.

 

dff er ikke involveret i selve handlen mellem køber og sælger og er ikke selv sælger eller leverandør af varer eller ydelser, der annonceres til salg på “STUMPEMARKED 2012″

Vi påtager os ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som du køber, sælger eller bytter på “STUMPEMARKED 2012″.

 

(BNL 31-7-2012)

1 kommentar