Grakom & dff

Skrevet af

dff har indgået en aftale ……….

dff har indgået en foreningsaftale med det tidligere GA som i dag hedder Grakom som nu er en Brancheforening for Kommunikation, Design & Medieproduktion.

Grakom er en ny brancheforening, der skal samle de virksomheder, der arbejder inden for værdikæden kommunikation – hvad enten det drejer sig om dem, der arbejder med det grafiske udtryk, foto- og videoproduktion, trykning, medieproduktion, distribution eller markedsføring.

Det betyder at dff medlemmer (ikke ansatte assistenter, ansatte fotografer, elever og passive) får en lang række fordele og kan yderligere tegne medlemskab af GA til en meget fordelagtig pris resten af 2015.

pressemeddelelse

Dansk Fotografisk Forening melder sig ind i Grakom

Endnu en forening har tilsluttet sig Grakom – Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion.

For nylig var det Brancheforeningen for Reklameartikler, der meldte sig ind i Grakom. Og nu følger så Dansk Fotografisk Forening, der har 130 virksomheder som medlemmer.

”Det er med stor glæde, at jeg kan byde velkommen til Dansk Fotografisk Forening. Grakom er i gang med at indfri ambitionen om at tiltrække brancheforeninger og virksomheder til en fælles brancheforening for hele værdikæden inden for kommunikation. Det giver flere muligheder for vores medlemmer, og det giver Grakom en stærkere stemme og en øget gennemslagskraft, når vi skal tale vores medlemmers sag,” siger Thomas Torp, adm. direktør i Grakom.

Repræsenterer 650 virksomheder
Med indmeldelsen af Dansk Fotografisk Forening repræsenterer Grakom nu 650 virksomheder. Foruden fotografvirksomheder har Grakom medlemmer inden for blandt andet trykning, distribution, emballage og markedsføring.

Hos Dansk Fotografisk Forening er formand Jens Erik Bæk ikke i tvivl om, at indmeldelsen i Grakom vil være en gevinst for foreningen.

”Som det er nu, har vi ikke nogen politisk indflydelse. Vi kan stort set ikke påvirke fotografuddannelsen. Med andre ord er der mange ting, der går hen over hovedet på os. Det laver vi om på nu ved at blive en del af Grakom,” siger Jens Erik Bæk.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte adm. direktør i Grakom Thomas Torp på +45 2521 8580 eller tt@grakom.dk.

 

Fakta:

Grakom er en ny brancheforening, der skal samle de virksomheder, der arbejder inden for værdikæden kommunikation – hvad enten det drejer sig om dem, der arbejder med det grafiske udtryk, foto- og videoproduktion, trykning, medieproduktion, distribution eller markedsføring.

Grakom udspringer af Grafisk Arbejdsgiverforening, som særligt havde de danske trykkerier blandt sine medlemmer. Men med ændringen til Grakom-navnet og etableringen af en brancheforening er vejen banet for, at Grakom skal repræsentere en klart større del af dansk erhvervsliv.

 

Rabataftaler

Grakom har indgået rabataftaler med nogle af de virksomheder, som leverer ydelser af relevans for vores medlemmer.
Som medlem af Grakom får man adgang til disse aftaler med attraktive medlemsrabatter, hvor der kan være mange penge at spare.

Læs mere om de enkelte aftaler herunder:
Medlemstilbud
Grakom tilbyder også nogle særlige medlemstilbud, som du kan læse mere om via nedenstående link:

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har forslag til nye aftaler, som Grakom bør kigge nærmere på. Kontakt Michael Brochmann på tlf. 63 12 70 00.

Comments are closed.