dff medlemstilbud

Skrevet af

mød Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen, OL-guldvinder Eskild Ebbesen m.fl. til 1/2 pris – den 9. september i Nyborg

Medlemmer af dff har mulighed for at deltage i den årlige event, Grakom Dagen, med 50% rabat pga. dff´s samarbejde og medlemskab af Grakom.

 

Det bliver en dag i vækstens tegn.

Hvordan skabes vækst, når man spiller på en bane, der er præget af konstante forandringer, og hvor det, man gjorde i går, ikke kan bruges i dag? Det får du en række bud på til årets inspirationskonference for alle, der arbejder med kommunikation, design og medieproduktion.

Hvilke tendenser rører sig på markedet, hvordan får man nye kunder og ikke mindst servicerer de eksisterende, så de ikke skifter? Kan den gode idé omsættes til forretning, og hvad kan vi lære af andre? Og ikke mindst hvordan får man medarbejderne til at arbejde som et team og holder motivationen oppe, når forandringens vinde blæser.

Grakom Dagen byder på tre oplæg fælles for alle, og derudover kan du vælge to oplæg hhv. før og efter frokost inden for temaerne: Iværksætteri, trends, service og motivation.

Vi ser frem til at se dig den 9. september i Nyborg.

 

foto: Grakom

Regeringen og Folketinget står over for et efterår med en række reformplaner, der har stor betydning for erhvervslivets rammevilkår og for mulighederne for at skabe vækst, omsætning og arbejdspladser. Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen orienterer om den aktuelle erhvervspolitiske situation og regeringens planer for erhvervspolitikken.

Om Troels Lund Poulsen: Troels har været Erhvervs- og Vækstminister siden juni 2015, har siddet i Folketinget for Venstre siden 2001 og har gennem de seneste ni år også været Miljø-, Skatte- og Undervisningsminister.

 

 

 

 

 

 

Foto: Grakom

IKEA vokser fortsat både globalt og i Danmark gennem fornyelsen i mødet med kunden. Med en verden der forandrer sig, kræver det forståelse af dagens og fremtidens kunder. Man skal kontinuerligt lytte til sine kunder og følge dem i deres ændrede ønsker og behov. Det skal ske samtidig med, at man forbliver tro mod IKEAs DNA. Hør om IKEAs historie, vision, forretnings- og personaleidé. Det er troen på, at der skal drømme til at skabe en succesrig forretningsidé, men der skal mennesker til at gøre drømmene til virkelighed.

Om Dennis Balslev: Dennis har arbejdet mere end 30 år for IKEA, og begyndte sin karriere i IKEA som elev i afdelingen i Tåstrup. To år efter fik han lederansvar for tæppeafdelingen, og siden gik det slag i slag. Varehuschef i Aarhus, ansvarlig for åbning af IKEA i Odense og dernæst 15 år i Holland. Her var han bl.a. leder af IKEA i Amsterdam.  Dennis har været adm. direktør for IKEA Danmark siden 2013.

 

 

 

 

 

Foto: Grakom

Den bedste læring er at fejle, og Mikael Bertelsen vil bringe os igennem et festfyrværkeri af de fejl, han har begået gennem sin karriere, men som alle er mundet ud i, at han er blevet et bedre menneske, kollega og leder. Oplev Mikaels humoristiske bud på, hvordan man bevarer begejstringen og sikrer resultater gennem kreativitet, indsigt og lærerige fejltrin.

Om Mikael Bertelsen: Mikael har siden 2011 været kanalchef på Radio24syv. Inden han kom til Radio24syv har han haft er række jobs i medieverdenen, nok mest kendt som vært i tv-programmerne “Bertelsen – DR2´s Talkshow”, “De uaktuelle nyheder”, “den 11. time” (2007), “Bertelsen på Caminoen” og “Læsegruppen Sundholm”.

Mikael var i to år leder af Ungdomsredaktionen på Danmarks Radio og i tre år redaktør og medlem af Chefredaktionen på DR2.

 

 

 

Her finder du yderligere I N F O  &   T I L M E L D I N G

Dagens program

Adm. direktør for Grakom, Thomas Torp, leder os gennem dagen

Tidspunkt Aktivitet
8.15 Indskrivning og morgenmad
9.00 Velkomst
9.05 Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen – Den aktuelle erhvervspolitiske situation
9.50 Dennis Balslev – Adm. direktør IKEA – Vækst gennem kundefokus hos IKEA
10.30 Pause
11.00 Fire spor
Iværksætteri: Tommy Ahlers – Serieiværksætter – Mod til at investere i nytænkning
Trends: Adrian Langer & Rasmus Brohave – Online creators - Disruption: YouTubes udfordring af mediemarkedet
Service: Poul Guldborg – Guldborg Unlimited – Der sætter jeg aldrig mine ben igen!
Motivation: Eskild Ebbesen – OL-guldvinder m.m. – Verdensmester i samarbejde
12.00 Frokost
13.00 Fire spor
Iværksætteri: Jørgen Balle Olesen – Adm. direktør Saxo.com – Bøger køber man da på nettet
Trends: Rikke Skytte – pej gruppen – Kommercielle trendfarver og forbrugertendenser
Service: Søren Bechmann – Service Design Institute – Kunderejsen – service er marketing
Motivation: Eskild Ebbesen – OL-guldvinder m.m. – Verdensmester i samarbejde
14.00 Pause
14.30 Mikael Bertelsen – kanalchef Radio24syv – Kunsten at turde fejle
15.15 Tak for i år

 

Praktisk info:

Hvornår?
Fredag den 9. september 2016, kl. 8.15–15.15.

Hvor?
Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Yderligere information: http://www.nyborgstrand.dk/da/

Hvem?
Ledere og udvalgte medarbejdere i virksomheder, der arbejder med kommunikation, design og medieproduktion. Der vil i pauserne være mulighed for at møde udvalgte leverandører i udstillingsområdet.

Hvordan?
Tilmeld dig her, og vælg det spor, du ønsker at følge hhv. formiddag og eftermiddag.

Hvor meget?
For ikke medlemmer koster det 1.500 kr. pr. person.
Det er gratis at deltage for medlemmer af Grakom.
Medlemmer af dff tilmelder sig via Grakom og betaler 1/2 pris.

Sidste frist?
Du skal melde dig til senest mandag den 5. september.
Men skynd dig, der er begrænset antal pladser.

Grakom Dagen hed tidligere Grafisk Dag.

Grakom Dagen arrangeres af

Grakom

Comments are closed.