hvordan får du styr på farverne i dit workflow?

Skrevet af

Mandag den 28. februar 2011 afholder photo-dk/dff seminar – Farvestyring for fotografer - tilmelding KLIK HER

Dette seminar afholdes dagen efter vores generalforsamling,  og ALLE er meget velkommen til at tilmelde sig arrangementer, hvor medlemmer kan søge tilskud på kr. 500. Prisen er kr. 1.145,- inkl. forplejning hele dagen.

Farvestyring for fotografer er teori og praktisk gennemgang med en virkelig ekspert på området, Klaus Bjarner Pedersen, som kommer direkte fra Datacolor i Sweitz.

Seminaret afholdes i samarbejde og med produkter fra:


Farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow?

Dem som var med på UPDATE 2010 oplevede deres billeder blive vist med en forkert farveprofil på storskærm projektoren, og hvem husker ikke hvad der skete da Jens Haugen kom til projektoren og skriftede over på den rigtige profil, wupti – en ny verden åbnede sig – det viste helt klart hvor vigtigt det er at have styr på farveprofilerne, hvordan de udmåles i dagligdagen, hvordan den anvendes og hvor ofte der er behov for monitor / print kalibrering.

I èn-dags seminaret “Farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow?” vil farvestyringsekspert og fotograf Klaus Bjarner fra Datacolor, som i samarbejde med Bo Christensen fra Foto/C Professional, er arrangeret til at gennemgå hele processen helt fra start og i jordhøjde til at slutte af med avancerede teknikker som softproof.

Foredraget vil starte med en grundig gennemgang af teorien bag farvestyring, som vil gøre den praktiske del af kalibreringen samt forståelsen af hvad der foregår meget lettere. Du vil lære hvordan du farvekalibrerer og sikrer korrekte farver i hvert enkelt skridt af dit workflow fra optagelsen af billedet, til redigeringen og til slut output på enten print, skærm eller fil til bureau/trykkeri.

Efter denne dag vil du vide hvordan du kan farvekalibrere hele dit workflow og få korrekte og ens farver på både skærm og printer (HP, Epson og CANON).

Der vil være opstillet CANON printere samt diverse Appel udstyr så der er mulighed for at prøve de forskellige profiler m.v. og se resultaterne på stedet.

Medbringer du din Apple eller PC notebook vil du også have mulighed for selv at gennemføre en kalibrering på den i løbet af kurset.


Yderligere kan du medbringe dit kamera og selv teste og juster dit fokus punkt og korrigere for evt. back-fokus med et helt nyt Datacolor produkt, dette gælder Canon(50D,7D,5DMkII,1DMkIII,1DMkIV,1DsMkIII,1DIV) Nikon(D7000,D300,D300s,D700,D3,D3s,D3x) Sony(A900, A850) Olympus(E-30,E-620) Pentax(K20D,K7D)

SE VIDEO HER

Dette seminar vil kunne ændre din produktion og dermed din indtjening, så selvom du føler at der er styr på dit workflow kan du helt sikkert få nye tips og triks med dig hjem.

PROGRAM & PRISER

Mandag den 28. februar

kl. 09.00 – 12.00 Èn dags seminar i farvestyring for fotografer – hvordan får du styr på farverne i dit workflow? (se teksten ovenfor)

kl. 12.00 – 13.00 Frokost

kl. 13.00 – 16.00 Seminar og praktisk workshop med farvestyrring og kalibrering af eget udstyr

Pris: mandag den 28. februar inkl. kaffebuffet med brød, juice,frugt, frokost inkl. vand, kaffe m.v.    kr.  1.145,-

Medlemmer af photo-dk/dff kan søge kr. 500 i tilskud.

Tilskud SKAL søges inden 3 mdr. efter arrangementet er afholdt.

Pris eksempel: kr. 1.145 minus tilskud kr. 500 = netto kr. 645,-

SKYND DIG – TILMELD DIG INDEN DEN 15. februar og deltag i lodtrækningen . . . .

Tilmelding til søndag den 27. og mandag den 28. samt priser kan du finde HER og har du spørgsmål så kontakt Bent Nygaard på bnl@dff-photo.dk eller mobil 22 56 90 10

For dem som ønsker det vil der være mulighed for overnatning på Hotel Comwell, skal bestilles ved tilmelding hos Bent Nygaard

PS. Søndag aften vil der ikke blive arrangeret fest, men “blot” netværk og foto hygge.

1 kommentar