GENERALFORSAMLING & Kick Off -16

Skrevet af

så der det igen ved at være tiden . . . . . dff indkalder til
GENERALFORSAMLING & KICK OFF

 

dff / DANSK FOTOGRAFISK FORENING indkalder til 137. ordinære generalforsamling som afholdes søndag den 13. marts 2016 kl. 10:30 på  Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg.

I forbindelse med generalforsamlingen afholdes samtidig det årlige Kick Off møde.
På Kick Off -16 er alle professionelle fotografer er velkommen til at deltage, ved tilmelding til dff.

Her finder du program oversigt til PRINT – som PDF

Kick Off starter allerede kl. 09:00 søndag morgen med tilbud til de morgenfriske på leverandør udstillingen.
Der er lagt op til et brag af et Kick Off møde i år, helt efter samme koncept som sidste år, deltagerne vælger nemlig selv indholdet i den ene dag på Kick Off.

kl. 08:30 Åbning af Leverandør udstilling samt billedudstillinger samt registrering af deltagere i Kick Off / generalforsamlingen

kl. 10:30 Den 137. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING i dff / DANSK FOTOGRAFISK FORENING – du kan hente indkaldelsen her som PDF

Efter generalforsamlingen er der frokost for de deltagere som tilmelder sig Kick Off.

Vi fortsætter søndagen med 4 foredrag og leverandør udstilling samt dff billedudstilling.

Lige efter frokost lægger Henrik Lena Madsen ud med et foredrag som sikkert vil virke provokerende på nogle og få andre op af stolen – selv efter frokost: HVOR BLEV FAGLIGHEDEN AF ?

Fra Norge har vi igen hentet én af de bedste fotografer, en fyr som vi har fulgt i nogle år – og som har formået at følge med og tilpasse sin forretning, billedstil og koncept til de tider vi alle lever i nu. Han har til stadighed sin nysgerrighed og faglige stolthed som noget af det vigtigste og har ud over den traditionelle fotografiske forretning / atelier også kastet sig over film/video branchen med stor succes.
Han komme i “Følger du og din forretning med tiden ?” foredraget ind på hvordan alt dette “spiller sammen” i hverdagen og mandag afholder han workshop hvor du kan få hands on. Som nogle måske har gættet, så er det fotograf Jens Haugen for fuld gas . . . . . . 

Link til Jens´s site

Dead And Alive – Udfordre du dig selv?
Derefter kommer fotograf Klaus Bo på podiet. Han er Fujifilm X fotograf og benytter stort set de nye Fuji kameraer til alle optagelser og vil dele ud af sine erfaringer med X´kameraet.
Han har i de sidste godt 15 år arbejdet som freelance-fotograf for forskellige danske og udenlandske aviser, blade og magasiner. Ved siden af dette arbejde, har han altid arbejdet med egne personlige projekter både hjemme og i udlandet.
Drevet af en stor nysgerrighed på menneskets livsvilkår, har han fordybet sig i så forskellige emner som de danske stofmisbrugere, det katastroferamte Haiti, Holi-festivalen i Indien, det hungersramte Niger (Sahel), den koptiske skraldeby i Kairo med mere. Klaus har samarbejdet med blandt andre Læger Uden Grænser og CARE og har vundet adskillige danske og internationale priser for sit arbejde. Foredraget er sponsoreret af Fujifilm Nordic.

Link til Klaus Bo´s site

Når hjertet gløder for det nordiske fotografi.
Mange har sikkert hørt om den næste fotograf som har indlæg, eller set hans meget flotte og gennemarbejdede billeder på Facebook. Fotograf Rudy Hemmingsen har siden sine unge dage haft en passion for at rejse det nordiske område tyndt med sit fotoudstyr i rygsækken. Det er de sidste 40år blevet til en lang række spændende oplevelser og super fine skilderier. Rudy driver i hverdag en professionel fotografisk virksomhed som han vil tale om samt nogle af hans rejser og billeder fra “fritids projekterne” fra Sverige, Norge, Svalbard, Grønland, Island, Færøerne og naturligvis Danmark.

Link til Rudy´s site

Søndag aften afsløres resultaterne i årets billedkonkurrence og årets fotograf kåres under netværksmiddagen hvor du får mulighed for at skabe nye netværker blandt de professionelle fotografer.

Mandag den 14. marts Billedudstilling og leverandørerne står klar fra morgenstunden og fortsætter Kick Off med en skøn blanding af indlæg, foredrag og workshops – du kan selv sammensætte din dag – der bliver frit valg på alle hylder.  Alle aftaler er ikke faldet 100% på plads endnu -og de begynder at haste, så indenfor få dage skulle ALT gerne være klar til at vi går i luften.
MEN vi kan godt afslører at der kommer en svensk X-fotograf, sponsoreret af Fujifilm Nordic.
Goecker stille op med 4 forskellige mellemformat / små billedformat digital løsninger så du selv kan prøve at arbejde med muligheder og begrænsninger som de to formater giver.
Har du en go´ idé til at udgive en bog ? -så kan du deltage i en workshop som giver dig opskriften – fra idé til billede til færdig bog.
Hvordan arbejder fotograf Jens Haugen med green screen ? det kan du få svaret på her.
Foto it – speciel software for fotografer til ordrestyring,  online billedudvælgelse, ordrebestilling, betaling mv.
Drone flyvning ? -hvad, hvor og hvordan – evt. praktisk demonstration.
Traditionel portræt er ikke en let disciplin, her kan du møde og arbejde med en håndværker af “den gamle skole” – lær grundprincipperne og kende -og prøv dem af her.
Det moderne og anderledes portræt, styling – anderledes lys – nye idéer – ingen bånd binder dig her -workshop med årets fotograf 2015

Vi runder af sidst på eftermiddagen, når du har været igennem dine 4 lektioner og er propfyldt med nye idéer, inspiration og masser af energi til at komme hjem og arbejde med det vi alle brænder for – FOTOGRAFIET

Tilmelding, priser og hele programmet kommer på dff site indenfor få dage – stay tuned !

 

(Der tages forbehold for ændringer i ovenstående indhold og tidspunkter)

Comments are closed.