Fotograf Elev Prisen

Foto: Martin Høyer

dff Fotograf Elev Pris

Prisen uddeles til eleven som “rager op” og er “unik” på hvert afgangshold fra fotografskolerne.

Fotografuddannelsen afsluttes med en svendeprøve, hvor fotografeleverne skal fremstille en række billeder, der viser deres kundskaber indenfor fotografiet. Den elev som løser svendeprøven på et højt fagligt niveau og samtidigt give beskueren en oplevelse ud over det sædvanlige, udnævnes af et udvalg i dff, som årgangens Fotograf Elev.

dff/Dansk Fotografisk Forening vil gerne tilkendegive og præmiere den elev på holdet og har derved indstiftet FotografElevPrisen som består at et kunstværk “Viggo”, en lille fotograf der er “på vej ud i den store verden for at prøve kræfter med virkeligheden”.

Hanne Møller er kunstneren bag dette trofæ som yderligere følges af 2 års kontingent i dff (værdi 2017 kr. 7.000) samt for kr. 5.000 deltagelse i foreningens aktiviteter indenfor 2 år.
Det er op til prismodtageren om prisen skal bruges til event, kursus, studietur ”PhotoTour” til f.eks. USA eller deltage i nogle af de mange andre tilbud som hele tiden annonceres på vores hjemmeside og på de sociale medier.

Derved opnår modtageren af Fotograf Elev Prisen udover den store ære, en mulighed for at udbygge og vedligeholde sit fotografiske netværk efter skolen er tilendebragt.

Chanett Koldsø / Medieskolerne 2019

dff Fotograf Elev Pris modtager

Baggrundsfoto: Chanett Koldsø

Martin Høyer / NEXT 2019

dff Fotograf Elev Pris modtager

Baggrundsfoto: Martin Høyer

X
X