eksklusivt seminar

Skrevet af

EVENT med verdenskendt Hollywood fotograf i Danmark – seminar/workshop/foredrag fredag den 18. oktober kl. 10:00 til 15:00 i Odense

Helt ekstraordinært er det lykkedes at få en eksklusiv aftale med én af USA´s bedste fotografer, Greg Gorman.

TILMELD DIG LÆNGERE NEDE PÅ DENNE SIDE

I hans efterhånden lange fotografiske karriere har han ikke “kun” skudt celebrity som f.eks. Michael Jackson, Jimi Hendrix, Nina Hagen, Andy Warhol, David Bowie osv. . . . . . . .

David Bowie Foto:Greg Gorman

Greg har også skudt mange cover skud til magasiner, filmplakater, plader/CDér og der ud over har han udgivet flere bøger og udstillinger.

Her kan du se nogle af Greg´s Celebrity skud

 

Han er en fotograf med rigtigt mange facetter og som dermed kan inspirerer alle andre fotografer med hans fascinerende foredrag og beretninger om de fantastiske billeder som han har skabt gennem tiden.

Her kan du se nogle af Greg´s Portræt skud

 

Har du i øvrigt prøvet at google Greg? se her

Andy Warhol Foto: Greg Gorman

 

Vi er meget stolte over at kunne præsenterer denne unikke mulighed for at opleve Greg på så tæt hold, ofte ser man Greg på de store foto messe scener for bl.a. Epson, Canon og Sunbounce, så at få en dag i hans selskab i så lille en gruppe er absolut helt unikt.

Desværre har vi ikke haft indflydelse på hvornår Greg kommer til Danmark, hans kalender er så tæt pakket så vi greb muligheden for en dag med ham i uge 42 – et resultat af dff´s stadig større internationale netværk.

Foto: Greg Gorman

NU ligger det FAST – det bliver fredag i uge 42 – på vej retur til staterne – invitere Greg og vi dig til at deltage i en fantastisk dag, 2 timers seminar & billedshow, en let frokost samt yderligere 2 timer workshop, hvor Greg viser hvordan han arbejder med LYS og PRINT.

 

For så mange som muligt kan deltage afholder vi denne event i de fede lokaler som til dagligt danner rammerne for dff medlem; reklamefotograf Steffen Stamp i Odense.

Der er gode parkeringsforhold, det ligger centralt i DK og tæt på motorvejen og vi starter kl 10:00 sharp og slutter kl 15:00 præcist.

Du har med andre ord mulighed for at kører hertil og retur igen indenfor “normal arbejdstid” og prisen er holdt på et ekstremt rimeligt niveau, kun kr. 450,- inkl. let frokost.

 

HVAD - HVOR - HVORNÅR ? ? ? ? ? 

Program:

09:30 – 10:00 Ankomst og “en kop kaffe”

10:00 – 12:00 Greg Gorman part 1, How He Works & Pictureshow

12:00 – 13:00 Netværk og frokost

13:00 – 14:55 Greg Gorman part 2, workshop in studio & workflow/ B&Wprint with Epson

14:55 – 15:00 Afslutning

 

Pris & Tilmelding:

Prisen er kr. 450,- pr. person

Tilmelding – send en mail til dff@dff-photo.dk med deltagernavn.

Din tilmelding er bindende og sammen med bekræftelsen af din tilmelding vil du modtage en faktura som skal betales inden deltagelsen.

Pladserne tildeles efter 1. til mølle princippet, der afholdes kun denne ene event med Greg i Danmark.

Tilmeldingen lukker tirsdag den 15. oktober 2013 kl. 16:00

Hvis du ikke får en plads, kommer du på venteliste, måske nogen bliver forhindret i at deltage – her bliver ingen tomme pladser.

 

Greg Gorman Event afholdes hos:

Foto: Stamp Reklamefoto, Odense

Stamp Reklamefoto

Blækhatten 33B

5220 Odense SØ

 

 

Foto: Greg Gorman

Comments are closed.