Efteruddannelse og Inspiration

Skrevet af

har du råd til at sige NEJ TAK ?

Som tidligere annonceret afholdes der igen WPPI Convention for professionelle fotografer, der forventes at komme omkring 13.000 fotografer fra hele verden til Las Vegas, USA.

Vi ved alle at den fotografiske kreativitet blomstre når vi ser billeder, er sammen med kollegaer og får “et spark i ….”

MEN det koster tid & penge.

 

Det er vanskeligt at træffe beslutningen    -skal, skal ikke ?    - lukke butikken og bruge pengene på det ?    - får jeg investeringen igen ?    - hvad kan det give mig af nye idéer ?

Joh, spørgsmålene er mange, men én ting er 100 % sikkert, hvis du ikke gør noget går du med meget stor sandsynlighed i stå.

 

WPPI 2010 havde dff arrangeret en tur hvor der var 10 kollegaer med og flere af dem fik så meget med hjem at deres forretninger fortsat blomstre.

WPPI 2014 Programmet er ved at tage form, indtil nu er der annonceret 177 forskellige seminar/foredrag og workshop´s i dagene 27. februar til 6. marts 2014 i Las Wegas

Her kan du se WPPI site

Her finder du programmet

Her kan er vores tidligere indlæg

dff arbejder fortsat på at arrangere en samlet studie tur. Udrejse den 26. februar, hjemrejse den 7. marts. Vi bor i nærhed af MGM hvor WPPI convention afholdes.

Vi sætter fokus på rimelig hotel standart og flytider, så ring til Bent Nygaard på 22569010 for nærmere oplysning og priser, hellere i dag end i morgen…….

Comments are closed.