DU SKAL FREMAD

Skrevet af

dff inviterer til UpDate -16 på Comwell Middelfart søndag den 13. november

Vi har valgt at afholde årets UpDate som én dags event med rig mulighed for at udbygge og vedligeholde dit faglige netværk og eventuel overnatning.

 

Den overordnede titel er UpDate: DU SKAL FREMAD 

Der er sammensat et super spændende utraditionelt program og ”gemmer” de traditionelle fotografiske indspark og workshop til KickOff -17 som afholdes den 19. og 20. marts i Nyborg, hvor vi allerede nu kan afsløre at der kommer en international top fotograf, finalebedømmelse og udstilling i Billedkonkurrencen, leverandørudstilling og én hel dag´s workshop´s – efter eget valg.

Foto:Bent Nygaard

 

Programoversigt finder du længere nede, her er de detaljerede omtaler af alle 7 foredrag:

 

1) SpotON – online markedsføring på de forskellige platforme

Af Nicolai Hjorth  WWW

Forskelligheden af at være på de forskellige digitale platforme afhænger af hvem du vil ramme, dvs. Måske ligger du højt på Google med de søgeord som du selv tror dine kunder søger på, men gør de det? Søger de på andre søgeord hvor du ligger langt nede i Google hjælper det ikke noget du ligger på side 1 hvis de ikke bruger det søgeord. Bruger du 80% af din tid & ressourcer på Facebook opdateringer, men kun 20% af dine kunder ser det, fordi dine kunder er på LinkedIn.

Hør om potentialet med online markedsføring og vigtigheden i at være aktiv på denne front.

 

2) Skriv tydelige tekster som dur på Google, Facebook & LinkedIn

Af Mathias Holsaae

Når du skriver indhold til din hjemmeside er det vigtigt, at det har den korrekte længde. Indholdet skal være mellem 300-800 ord pr side. Det må ikke være så langt, at jeres kunder går i stå eller mister overblikket. Omvendt, så må det ikke være for kort.

Når du skal skrive indhold til din hjemmeside, skal du have to fokusområder:

  • Google
  • Dine kunder

Det er en svær kunstart at forfatte godt og relevant indhold. Du bør altid udvælge dine budskaber med omhu, og gøre dem tydelige, så de ikke drukner i mængden.  Opdel dit indhold med henblik på dine kunder. Tænk over at have indhold der matcher dine forskellige kundetyper. Video, Billeder og tekst.

Her får du nogle gode værktøjer med hjem.

 

3) BRANDS SAVNER FOTOSTIL – et billede siger mere end 1.000 ord

Af Ulla Risager WWW

Logo, typografi, det 5. element og farver repræsenterer det visuelle udtryk for et brand, det ved vi.
Vi ved også at, billeder er uhyre vigtige virkemidler i markedsføringen af produkter, oplevelser og services.
Alligevel mangler mange brand guidelines en definition af billedkoncept og fotostil.
Ulla Risager er Grafisk designer, art director og adjunkt på professionsbacheloruddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, København.

 

4) Få pengene i kasser – Oplever du dårlige betalere?  - hvad kan du gøre?

Af Kim Hansen WWW

Vil du bruge din tid på at tjene penge?
Foredrag der giver dig mulighed for at eftersætte dine fordringer, her vil være mange guldkorn på ”anbefalings-siden” så du ikke taber dine penge pga. Fodfejl i rykker proceduren.
dff arbejder sammen med Danske Inkasso om en løsning med medlemsrabat til dff medlemmer.
Du kan vælge forskellige løsninger efter behov, så du får dine penge uden ekstra tidsforbrug.
Kim Hansen vil gennemgå de forskellige muligheder som kan hjælpe dig med at få pengene i kassen hurtigt og effektivt.
Danske Inkasso er nu for fjerde år i træk (2015)  kåret som Børsen Gazelle. Det er en kåring, som vi er rigtigt stolte af – specielt fordi vores resultater i høj grad afhænger af vores kunders tiltro til vores evne til at inddrive deres fordringer.

 

5) Sæt turbo på din Facebook & LinkedIn

Af Dennis Kronborg WWW

Har du styr på hvordan de sociale medier fungere? Hvor ofte og hvordan bør du opdatere din Facebook, hvad skal du dele og hvilke signaler sender du? Er det bedre at benytte Facebook frem for LinkedIn, eller skal du kun bruge nyhedsbreve direkte til dine kunder? Hvor meget tid koster den digitale markedsføring om dagen/ugen? Skal du vise dine billeder på Facebook og LinkedIn eller skrive opslag og linke til din egen hjemmeside? Dennis kommer med gode råd og værktøjer.

 

6) Droner – New Business? – muligheder & regler

Af Michael Larsen WWW

dff arbejder sammen med UAS Test Center Denmark og i den forbindelse bliver vi opdateret med de seneste tiltag fra Trafik- og Byggestyrelsens nye bekendtgørelse om flyvning med droner i bymæssigt område. Det er blevet lovpligtigt at erhverve bevis på dine færdigheder som dronepilot. UAS Denmark er et af de få uddannelsessteder i landet som tilbyder de godkendte kurser hvor formålet er at give kursisten en praktisk og teoretisk baggrund for at kunne operere et luftfartøj sikkert efter de krav, som Trafikstyrelsen stiller til dronepiloter. Dronebeviskurset i UAS Test Center Denmark er ledet af hhv. adjunkt ved Syddansk Universitets UAS Center Kjeld Jensen, pilot Jesper Matthiesen og tidligere luftkaptajn Henning Mussegaard, der tilsammen har over 50 års flyveerfaring. Kjeld, Jesper og Henning er således eksperter.

 

7) Mister du kunder? – få gaflen i de større opgaver i virksomhederne

Af Ulrika Alsted WWW

Du kender det måske, den lokale virksomhed som du har haft et langt og godt forhold til stopper pludseligt samarbejdet fordi de er blevet opkøbt af en national/international virksomhed og er dermed blevet for store for dig – eller er de?

Aftershot er en blanding af akademisk & fotografisk service, knowhow og kompetence som kan hjælpe dig med at beholde de store kunder, finde nye kunder og samarbejdspartnere. Her kan du få ny forretningsmæssig inspiration og forståelse for hvordan marked er i og udenfor Danmark. Ulrika kommer med oplæg til hvordan du kan bruge Aftershot.

 

Netværk med dine kollegaer – skab nye relationer

Dagen afrundes med mulighed for fagligt netværk. Ofte har der været for lidt tid på vores møder til at tale sammen og udveksle erfaringer.

Vi har afsat et par timer i programmet inden der serveres to retters konference middag (pakke 2 indeholder alle foredrag samt konference middag). Har du lyst til at overnatte, så skal du vælge pakke 3.

 

Program

(der tages forbehold for ændringer)

 

Sted

Hotel Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
( ved den nye Lillebæltsbro / motorvejen )

 

Tilmelding

Send en mail til dff@dff-photo.dk og

ABSOLUT senest tirsdag den 8. november kl. 12:00

Comments are closed.