dff Billedkonkurrence 2014

Skrevet af

bliver delt op i “2 heat”

Billedudvalget arbejder med at lancerer en opdatering af sidste års tiltag – at deltagerne kan indsende billeder digitalt og der ud af nomineres til en finale runde som er “print” hvilket vil blive i januar / februar 2015.

Udvalgsformand reklamefotograf Torben Rasmussen er sammen med resten af udvalget meget tæt på at være klar med invitationen for dff Billedkonkurrence 2014, så indenfor den kort tid vil der blive sendt invitation ud til medlemmerne og der åbnes for den digitale indsendelse den 5. maj 2014.

Der er sket nogle småjusteringer og præsiceringer og tilføjelser i reglerne  igennem de sidste  par år, siger Torben og fortsætter; det må være op til den enkelte fotograf om man poster sit billede før den printede finale eller ej, vi kan jo ikke forbyde fotograferne at vise deres billleder. Det er sket igennem flere år at deltagerne har “vist” deres billeder på de sociale medier inden finalebedømmelsen og det hverken kan eller vil vi forhindre.

Der arbejdes i øvrigt på at få aftaler med 3 rådhuse (Hovedstaden, Odense og Aarhus) om udstilling i foråret 2015 så deltagerne kan inviterer deres kunden ind og se hvad det professionelle fotografi er i dagens Danmark.

 

Invitation til dff Billedkonkurrence 2014

Comments are closed.