8 NYE fotografer fra KTS

Skrevet af

- og dff FotografElevPris i København gik denne gang til …….dff FEP (FotografElevPris) blev igen uddelt til en elev fra HF4 holdet på KTS (København Teknisk Skole).

Denne store dag som eleverne selv har arrangeret og glædet sig til, blev en stor fest med musik, fede billeder og de obligatoriske taler til eleverne og alle de øvrige fremmødte. Arrangementet blev igen afholdt i Carlsberg´s gamle tap hal midt i København.

Kulden og det lidt sene tidspunkt på en fredag aften blev trodset af mange mennesker som festede videre til ud på natten efter de 8 (elever) FOTOGRAFER  havde modtaget deres flotte karakterer og et velfortjent uddannelsesbevis.

Fotograf Julie Dam modtog dff statuetten “Viggo” som et bevis på hun blev valgt som dff FEP på dette hold. (læs om FEP her)

FotografElevPrisen giver Julie mulighed for at deltage i dff arrangementer indenfor de næste 2 år for i alt 10.000 kr. FotografElevPrisen har således en værdi af kr. 16.800 og giver Julie mulighed for at deltage i f.eks. dff PhotoTour Photokina 2012 til Köln, Update mødet til august, PhotoStudieTur til f.eks. USA 2013 eller andre af de tilbud som dff arrangerer jævnligt. det næste store event er seminar i Middelfart og Fredericia den 11. og 12. marts – mere herom om kort tid.

Vi GLÆDER os til at se Julie, og mange andre unge fotografer, til vores fremtidige arrangementer.

Endnu en gang tillykke til jer alle med de flotte resultater

Her kan du se hvordan fotografernes billedpaneler blev udstillet, meget “råt og lige til” i den kølige tap hal, men alligevel med masser af menneskelig varme og begejstring, en rigtig dejlig og positiv oplevelse.

Fotograf Thilde Dehlsen

Fotograf Peter Juhl

Fotograf Nicolaj Bak

Fotograf Morten Lasskogen

Fotograf Lene Kronow

Fotograf Julie Dam

Fotograf Jonas Burlong Storm

Fotograf Daniel Stjerne


Yderlige info om dff FotografElevPris - KLIK HER

Se et lille udpluk af de 8 fotografers billeder – KLIK HER

(BNL 05.02.2012)

Comments are closed.