Canon løfter sløret

Skrevet af

– lad kreativiteten vokse

Canon kan i dag løfte sløret for to nye, førsteklasses kameraer i sit udvalg af digitale spejlreflekskameraer – EOS 700D og EOS 100D.

Sammen med lanceringen af et nyt standard zoomobjektiv, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, byder begge modeller på enestående 18 Megapixel opløsning og enkel betjening via kameraets touchscreen, hvilket gør det nemt at indfange og genopleve ethvert øjeblik i forbløffende detaljer – uanset dit ekspertiseniveau.

EOS 700D er Canons mest avancerede forbruger EOS-model til dato. Med optagelse på op til 5 billeder/sek., et bredt 9-punkts AF-system af krydstypen og en Clear View II LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes, er dette det perfekte kamera for dem, der ønsker at videreudvikle deres fotografiske evner. EOS 100D er det mindste og letteste digitale spejlreflekskamera med APS-C-sensor, der findes1, og byder på en række enkle kontroller og en nyttig indbygget kameravejledning, hvilket er perfekt til brugere, der tager deres første skridt i verdenen af digital spejlrefleksfotografering. Det nye EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM er det ideelle standard zoomobjektiv til begge nye EOS-kameraer og kombinerer Canons førende optiske billedstabilisator- og steppermotor (STM)-teknologier, hvilket giver et minimum af sløring og jævn, nærmest lydløs fokus i film.

Se video >> KLIK HER <<

 

EOS 700D – lad kreativiteten vokse

EOS 700D drives af en Canon-designet og -fremstillet APS-C Hybrid CMOS-sensor med 18 Megapixel opløsning og en DIGIC 5-billedprocessor, som giver enestående niveauer af opløsning, og som fremstiller billeder, der er detalje- og farverige til enhver tid. EOS 700D byder på optagelser på op til 5 billeder/sek., hvilket gør det ideelt til at optage en række motiver, fra hurtigt bevægende action til smukke skylines eller flotte portrætter af familien og vennerne. Desuden kan EOS 700D optage betydelige niveauer af detaljer, selv når man optager i vanskelige, svage lysforhold, på grund af dets ISO-rækkevidde på 100-12800.

 EOS 100D – et kamera, du ikke vil give slip på

EOS 100D er det mindste og letteste digitale spejlreflekskamera med APS-C-sensor i sin klasse2, hvilket gør det kompakt nok til at tage med overalt, så du kan optage dine eventyr i enestående kvalitet. Det utroligt lette og kompakte hus måler kun 116,8 x 90,7 x 69,4 mm, vejer kun 407 g og har en klar optisk søger, som giver brugerne den fulde DSLR-erfaring i kompakt format. EOS 100D har desuden en stor 7,7 cm (3,0”) ClearView II kapacitiv touchscreen, der gør det enkelt at tilpasse indstillinger og at omgående kunne gennemse sine billeder.

Hjertet i EOS 100D er den nye APS-C Hybrid CMOS AF II-sensor med 18 Megapixel opløsning, der sammen med kraften i DIGIC 5-processoren leverer flotte billeder i stort set enhver situation. Den nye sensor bruger fasefokusering af pixlerne, der er fordelt på 80 % af sensorens billedflade, for at give højere AF-hastighed og bedre fokusering, når kameraet bruges i Live View, eller når man optager Full HD-film. EOS 100D kan tage op til 4 billeder/sek., hvilket gør det nemt for begyndende fotografer at tage en række billeder i høj kvalitet – hvad enten det er særlige øjeblikke med familien eller vennerne eller hektisk aktivitet på ferien.

Comments are closed.