BILLEDUDSTILLING – Skibsværftets sidste dage

Skrevet af

Fotograf Helle S. Andersen udstiller en serie helt unikke billeder fra Fredericia Skibsværft inden de lukkede og slukkede.

Skibsværftets sidste dage

Det er jo ren fotokunst!

Det skudsmål har fotograf Helle S. Andersen fra Fredericia fået for en serie billeder, som hun i december 2010 lavede på Fredericia Skibsværft. Hun ville fotomæssigt dokumentere en æra, der sluttede.

Det kommer nu alle interesserede til gode. Fra torsdag den 31. marts pryder de kunstneriske fotografier Helle S. Andersens galleri på Vesterbrogade 21 i Fredericia i 10 dage.

- Skibsværftet var jo et sted, hvor fredericianerne ikke bare kunne gå ind. Derfor var det meget flot, at jeg fik tilladelse til at gå rundt på pladsen, og at medarbejderne har været så engagerede i at fastholde et lille glimt af en tid, der har været, fortæller Helle S. Andersen.

I første omgang lavede hun billederne for at bevare dem for eftertiden, men mange har siden spurgt, om ikke de kunne få dem at se, og det gav hende idéen til at lave et lille galleri for en kort bemærkning.

- Jeg har både registreret det, der var, og som er blevet revet ned, men også arbejdet i detaljer og med former og farver. Så reportagebilleder skal man altså ikke forvente sig, siger hun.

Helle S. Andersen åbner udstillingen torsdag den 31. marts kl. 12.00 og lukker igen lørdag den 9. april. Billederne kan ses i butikkens normale åbningstid – med ekstra åbent 2. april kl. 10-14, 3. april kl. 10-13 og 9. april kl. 10-13.

Fotograf Helle S. Andersen – Vesterbrogade 21 – 7000  Fredericia

Comments are closed.