BILLEDUDSTILLING med konkurrencebilleder

Skrevet af

i efterårsferien (uge 42) har du mulighed for at opleve billeder som deltager i den prestige fyldte billedkonkurrence der afholdes årligt af photo-dk/dff i forbindelse med landsmødet UPDATE 2010Der er offentlig adgang til udstillingen som afholdes på Fyens Stiftstidende. Det er lige overfor Odense Banegård, så det er nemt at tage toget og besøge udstillingen.

Benyt evt. denne mulighed for at tage en familietur i efterårsferien og besøg billedudstillingen, og deltag i publikumsafstemning om det bedste billede. Der trækkes lod om en tur i biografen for to personer, med popcorn & sodavand, blandt de indgivne stemmesedler som udleveres ved indgangen til udstillingen.

Der udstilles også 2 billedpaneler fra kvalificerede fotografer for vores MASTER SYSTEM, Fotograf Ib Westersø, Odense udstiller det flotte SQM panel af “damer i en unik grafisk gengivelse” og Fotograf Helle S. Andersen, Fredericia udstiller sit QM  panel med “Hollywood portrætter”.

I forbindelse med udstillingen afholdes der reception torsdag aften hvor der bydes på en forfriskning til medlemmer af photo-dk/dff.

Fakta:

udstillingen er åben i perioden 18. til 22. oktober 2010

mandag til onsdag 10:00 – 16:00

torsdag 10:00 til 21:00  (reception fra kl. 18:00)

fredag 10:00 til 15:00

adresse: Fyens Stiftstidende, Banegårdspladsen, 5000 Odense C

Comments are closed.