Billedudstilling 2011

Skrevet af

Frederiksberg Rådhus ligger lokaler til den prestigefyldte udstilling, åbningstiderne fremgår af nedenstående

Et af de nye tiltag i Dansk Fotografisk Forening er at gen indfører det internationale billedbedømmelses system i den prestigefyldte BILLEDKONKURRENCE og samtidigt give mulighed for at offentligheden kan opleve mange af de indsendte billeder på BILLEDUDSTILLINGEN 2011 som vises på Frederiksberg Rådhus tirsdag den 22. til torsdag den 24. november. Der er gratis adgang i Rådhusets åbningstider i ovenstående periode.

På billedudstillingen vises resultatet af de professionelle fotografers arbejder i følgende kategorier: BRYLLUP, PORTRÆT, NATURMONOCHROME, FASHION, FOOD, ABSTRAKT og TEMA ”VÅDT”

Årets Fotograf 2010/2011

Betingelsen for at kunne deltage i konkurrencen er at fotograferne er medlem af Dansk Fotografisk Forening, verdens ældste fotografiske organisation, som de seneste år har gennemgået en stor forandring og er i dag det største netværk for profesionelle fotografer i Danmark. Vi yder en helhjertet indsats for informations-, uddannelses- og netværksarbejde for vores medlemmer i alle grene af den fotografiske branche; udtaler foreningschef  Bent Nygaard Larsen og tilføjer, det er en rigtig flot samling af nutidige billeder som er med på årets billedudstilling og det bliver spændende at se hvor mange mennesker der kommer forbi Rådhuset, alle er velkomne.

Bedømmelsen af alle billederne foregår på Odense Rådhus lørdag den 5. november kl. 12.00 af et dommerpanel bestående af én engelsk , to norske samt to danske professionelle fotografer som alle er trænede dommere. Alle billeder bedømmes efter internationale regler og der uddeles diplom, bronche, sølv og guld medaljer alt efter hvor høj en score det enkelte billede får tildelt og den mest vindende fotograf bliver tildelt titlen “Årets Fotograf 2011/2012″. Har man lyst til at overvære hvordan en sådan billedebedømmelse foregår, så er der gratis offentlig adgang, der kræves dog tilmelding på www.dff-photo.dk

2 kommentarer

 1. helle
  15. november 2011 on 18:30

  Og årets fotograf i danmark er:
  OLE MORTENSEN

  Hurra og stor tillykke

 2. helle
  21. november 2011 on 17:52

  og årets fotograf OLE MORTENSEN er i Holstebro og årets elev Lærke er i Århus man kan søge – og finde meget mere på http://www.olemortensen.dk eller tilsted.com, århus stiftstiden og gronblog.com
  så kig ind og læs om de dygtige fotografer på deres hjemmesider