Anette Damgaard Bjørndal

Skrevet af

”Pludselig fik jeg kolleger, som jeg kunne udveksle erfaringer med.

Læs stor reportage om hende . . . . .

Af Jette Damgaard

Foto: Anette Damgaard Bjørndal

Kilde: SDF – Ebbe Rosendahl

Det blev hurtigt for kedeligt kun at fotografere børn, for da først Anette Damgaard Bjørndal havde lært at indstille blænde og tid, var der egentlig ikke meget mere teknik i jobbet som børnefotograf i skoler, børnehaver og vuggestuer. Men hun var god til ungerne, tog bedre billeder end de fleste konkurrenter på området og havde det sjovt, så efter tre år som ansat tog hun springet til at blive selvstændig fotograf.

Fra sit hjemmekontor på kun tre kvadratmeter udvidede hun langsomt kundekredsen fra børn og deres forældre til dem, der drømmer om at få børn: Brudepar. Og bryllupsbillederne har skubbet Anette Damgaard Bjørndal fremad og rykket mange grænser, som hun ikke troede, hun kunne passere som fotograf. Et af billederne blev nemlig set af bryllupsfotografen Michael Grøn, og han opfordrede hende til at melde sig ind i Art Studio og photo-dk/dff.

”Pludselig fik jeg kolleger, som jeg kunne udveksle erfaringer med.

Min lille trygge fotoverden blev udvidet, og jeg købte endda et digitalt kamera, selv om jeg hadede al ny teknik på det tidspunkt, fordi jeg synes, det var så besværligt at sætte sig ind i,” fortæller hun.

Læs videre og se billederne her

Comments are closed.