4 TOP fotografer på besøg

Skrevet af

OVER 170 fotografer samles over de næste dage til årets generalforsamling og seminar som indeholder nogle af europas bedste fotografer

dff / Dansk Fotografisk Forening Workshop – Seminar og generalforsamling 2012

søndag den 11. marts på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart samt

mandag den 12. marts hos Audi Fredericia, Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia

Verdenen omkring os er i forandring hele tiden, senest har vi set finanskriser som har ramt fotobranchen mindst lige så hårdt som mange andre brancher, både i Danmark, Europa og resten af verden.

Vi har sammensat et program af ”talere” som kan give inspiration til at udvikle dig som fotograf og din forretning som selvstændig professionel fotograf. Se omtalerne af de enkelte fotografer under program oversigten.

Alle kan deltage i arrangementet, uanset om du er medlem eller ikke medlem af dff.

Medlemmer kan søge 500,- kr. i tilskud pr. dag man deltager.

Deltager man i begge dage kan der søges tilskud på 1.000,- kr.

Tilskud skal søges senest 3 mdr. efter arrangementet er afholdt.

KLIK for PDF til PRINT

Søndag den 11. marts kl. 10.00

Fotograf Lærke Grønborg fra Aarhus, en ung talentfuld kvinde, som ikke er bange for at ”gå nye veje” og hele tiden udforske fotografiet. Lærke, Årets Fotograf Elev 2010/2011 & 2011/2012, viser billeder og taler bl.a. om hendes fotoprojekt ”Italien 2011” som indeholder en lang række spændende og meget inspirerende ”hverdagsbilleder” – og en ny og anderledes måde at fremstille et afgangsprojekt på.  se også: gronblok.dk

Søndag den 11. marts kl, 11.00

Tjen penge på dine digitale værdier, få dit eget digitale billedarkiv på din hjemmeside og udvælg dine egne billeder til en ”direct mail” – nemt og hurtigt.

Image2use er ”genopstået” som i2u for snart ét år siden, og er ikke længere ”kun” et billedbureau, men også et personligt online salgsværktøj. Brugervenligheden er i højsæde, både som fotograf og kunde, så nu har medlemmer af dff mulighed for at benytte dette gratis salgsværktøj.

Vi får besøg af Michael Ohlsen som er teknikker på i2u og han gennemgår hvor let du kan komme i gang. – gå ikke glip af denne ekstra indtjening . . . . . .  se også: i2u.dk

Søndag den 11. marts kl. 13.00

Fotograf Neil Warner, FBIPP, FMPA, FIPPACr,Mqep har sin ”business” i Irland, som jo var det første land i Europa som blev ramt af finanskrisen. Neil vil fortælle om hvordan de Irske fotografer blev berørt og hvordan hans egen forretning blev tilpasset til ”de nye tider”. I løbet af foredraget, som er på engelsk, vil Neil vise eksempler på hans alsidighed som fotograf, både med billeder og HDSLR video. Neil har senest modtaget prisen som ”Winner Best Irish Press and PR Image of the Year 2011”   se også: warnerphoto.org

Søndag den 11. marts kl. 16.30

Ordinær generalforsamling dff / Dansk Fotografisk Forening – dagsorden ifølge vedtægterne.

Kom og  få indflydelse på fremtiden i dff og dermed i dansk fotografi, giv din mening til kende og vær med til at skabe en fælles fremtid for fotobranchen i Danmark.

Der er ikke tilmelding til deltagelse i generalforsamlingen som afholdes på Comwell Middelfart.

Søndag den 11. marts kl. 19.00

”RockBuffet” på Comwell Middelfart.  Her har du muligheden at få en god snak med din kollega, udbygge dit netværk blandt  de fotografer som du ikke taler med hver dag og samtidig smage på de lækre retter som hotellet igen byder på.

Navnet ”RockBuffet” er opstået fordi vi som dessert servere en dansk fotograf i international klasse og han kan få støvet til at hvirvle rundt  i lokalet med et forrygende billedshow.

Søndag den 11. marts kl. 20.30

Fotograf Morten Rygaard som vi præsenteret i samarbejde med Nikon, er 3. Fotograf generation og ”official Nikon ambassador”. Morten rejser verden rundt og fotograferer bla. Rolling Stones,  U2, Billy Idol, Bryan Ferry, Timbaland, Anastacia, Kashmirr.

Udover ”portrætterne” fotografere Morten også Snowboard og Ski i fantastiske omgivelser. Her venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi forventer at slutte aftenen ca. kl. 22.00 – der er mulighed for at bestille overnatning i enkelt eller dobbeltværelse i forbindelse med tilmelding.   se også: mortenrygaard.com

Overnatning

Der er mulighed for at bestille overnatning på Hotel Comwell Middelfart, bestilling af værelse (enkelt / dobbelt) skal ske sammen med tilmelding til arrangementet, se yderligere info nedenfor.

Mandag den 12. marts

I samarbejde med Nikon afholdes for 1. gang i Danmark et blandet seminar og workshop i Nordeuropas nyeste bilhus, Audi Fredericia, med den engelske top fotograf Tim Wallace, som blandt har modtaget prisen ”International Advertising Photographer of the Year” og ”UK Car Photographer of the Year”

Tim Wallace er blandt verdens bedste bil fotografer, og er blandt andet fotograf for Aston Martin, Jaguar, Mercedes, Morgan, LandRover m.fl.

Ud over reklamebilleder fotografere Tim også mode & portræt.

I forbindelse med dette arrangement vil der blive mulighed for at se og afprøve de nye Nikon D800 kamera samt det nye Nikon D4.

Tim´s foredrag er på engelsk og han vil vise billeder / video før frokost og der efter vil han vise hvordan han ligger lys på biler, der vil være mulighed for at fotografere bilerne, så husk dit kamera.

Arrangementet afholdes i konference lokale hos Audi Fredericia, Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia – det ligger lige ved motorvej E20

se også: ambientlife.co.uk og Audi Fredericia

Tilmelding:

Send en mail til bnl@dff-photo.dk senest den 5. marts 2012.

- skriv:

*  Deltagernavn (e).

(Adresse -hvis du ikke er medlem af dff, bedes du skrive dine adresse data).

*  Hvad du ønsker at deltage i.

*  Om du ønsker at overnatte på Hotel Comwell Middelfart.

*  Enkelt eller dobbeltværelse.

*  Din tilmelding er registreret når du modtager er faktura, på mail.

Spørgsmål ?

Så kontakt Bent Nygaard på mail: bnl@dff-photo.dk

Der tages forbehold for fejl og ændringer i ovenstående arrangement.

Comments are closed.