2 fotografer i duel

Skrevet af

Q-møde invitation -kom og mød 2 af Danmarks kendte fotografer, Charlotte Haslund-Christensen og Per Morten Abrahamsen fortæller om deres tilgang til fotografiet og viser eksempler. Hent PDF her

Arrangementet er gratis for medlemmerne af photo-dk/ Dansk Fotografisk Forening og Foreningen af Museet for Fotokunsts Venner. Øvrige er velkomne mod en betaling på 50 kroner.

Det afholdes hos Goecker A/S – Hejrevej 37 – 2400 København NV

Torsdag den 14. oktober kl. 16 – 19

Der IKKE tilmelding – bare mød op!

Foto: Charlotte Haslund-Christensen

Fotograf Charlotte Haslund-Christensen

Som ballast har Charlotte Haslund-Christensen en uddannelse fra The International Center of Photography (ICP) i New York og fotoskolen Fatamorgana i København. Hun har deltaget i talrige gruppeudstillinger og haft en del soloudstillinger, den seneste ”Natives: The Danes” i Amsterdam. Charlotte Haslund-Christensen underviser en del, bl.a. på Århus Kunstakademi og Skolen for Film og fotografi i København. Der er flere hædersbevisninger og legater at finde på den kreative fotografs CV, herunder iværksætterlegatet fra Statens Kunstfond og Minister Erna Hamiltons legat for Kunst og videnskab.

Se mere på www.charlottehaslund.com.

Lars Von Trier  -  Foto:Per Morten Abrahamsen

Fotograf Per Morten Abrahamsen

Per Morten Abrahamsen fik sit gennembrud i slutningen af 1980′erne med portrætter på forsider af aviser og blade af kendte danskere – erhvervsfolk, skuespillere, politikere og musikere. Ideerne til Per Morten Abrahamsens portrætter er tæt forbundne med den, han fotografer. Han ønsker at fortælle en historie, der går bag om personens facade, og lyseffekter, rekvisitter og anderledes poseringer er væsentlige elementer.

Per Morten Abrahamsen anbringer sine ”ofre” i uforudsigelige situationer. Han vender tingene på hovedet i et iscenesat billedunivers.

Også Per Morten Abrahamsen har deltaget i adskillige gruppeudstillinger, men det er især pga. af de mange soloudstillinger, han har fået et navn i den etablerede kunstverden. Senest med ”Aben i familien” udstillingen på Aros, Den sorte Diamand og Galleri Christina Wilson.

Se mere på www.permortenabrahamsen.dk

Arrangementet afsluttes med lidt at spise og drikke samt almindelig hygge.

Comments are closed.