Virkeligheden er måske noget helt andet!

Skrevet af

Som fotografer har vi et valg – vi vælger, hvad vi ønsker at se, og hvordan vi ønsker at se det. Vi skaber vores egen verden – vi skaber vores egen vision.

Denne “Rhapsody in Red” er fotograf Jørgen Brandt’s seneste forsøg på at rejse i en verden af fotografisk fantasi, som vises i Tanten’s Galleri, Flæsketorvet 22-24, 1711 København V, i perioden fra 13.-30. maj 2010.

Fernisering afholdes Torsdag 13. maj 2010 kl 17-19

”Jeg har prøvet at give visuel og emotionel indsigt i min fantasiverden og univers gennem det fotografiske medie, som vi fotografer bruger vores liv på at lære at beherske.”siger Jørgen Barndt om billederne og fortsætter ”Fotografiet er en måde at fange virkeligheden på – og skabe et billede – eller er det? Er noget objektivt, eller handler det hele om hvordan vi vælger at se det? Hvordan vi fanger og præsenterer?”

Udstillingen omfatter en serie på 20 billeder, der har fået Federation of European Professional Photographers, FEP, til at hædre ham med en MASTER Qualified European Photogarpher. Udaf de godt 50.000 fotografer FEP repræsenterer er der kun 24 Master QEP, heraf en i Danmark.

“Jørgen Brandt’s work was most insightful; his creative approach to the colour red was outstanding, his interpretation of subjects was wonderful and FEP had pleasure in presenting him with Europe’s highest qualification in professional photography, the Master QEP.” Lyder det fra FEP President Neil Warner, Irland.

”Virkeligheden er måske noget helt andet!”                         13. maj til 30. maj 2010

Tanten’s Galleri

Flæsketorvet 22-24

1711 København V                    mandag-fredag 10-17:30, lørdag 10-16, søndag 10-17

Udvikling af min stil! – At søge udvikling for at perfektionere sine kreationer er en rejse

Mød fotografen til en billedsnak 14. maj kl 12 på den del af Copenhagen Fotofestival der er i Cafeen i Bygning 55, Staldgade, Kødbyen, 1700 Købenyhavn V

For mig har det længe været – og er stadigt – et mål at blive bedre og bedre til at lave billeder. Fotografi er et levebrød og en hobby – en hobby og et levebrød. Det skal være sjovt, det skal have et indhold – og det skal være en konstant udfordring.

Gennem forskellige ”kvalificeringssystemer” hvor man arbejder med at leve op til forskellige høje kvalitetskrav har jeg arbejdet med min egen billedudvikling. Det er fedt at udvikle sig – det er også fedt at se andre udvikle sig. Det er hvad jeg nyder ved arbejdet i kvalificering – man arbejder for at blive bedre – og kan følges med andre på vejen.

Kom og vær med til en times samtale om rejsen til den første danske Master QEP

Comments are closed.