Udnyt en kontant fordel

Skrevet af

ved at være medlem af photo-dk/dff ………………

I forbindelse med inspirationCAMP 2010 som blev afholdt i hjertet af København, har vi indgået en aftale med Hotel Copenhagen Crown, hvilket betyder at du kan overnatte  400 meter fra hovedbanegården, 2 personer for kun kr. 795 inkl. morgenmad & én person for kr. 695,- inkl morgenmad.

Du skal bestille dit værelse direkte til hotellet og opgive rabatkoden, som udleveres ved henvendelse til Bent Nygaard,  mobil 22 56 90 10.

Adresse: Hotel Copenhagen Crown, Vesterbrogade 41, 1620 København V, +45 33 21 21 66, www.copenhagencrown.dk

Hotellet har i løbet af vinteren og foråret gennemgået en stor renovering, som har bragt det helt frem i feltet af 3 stjernede hoteller i hjertet af København.

Hotellet ligger i behagelig gå afstand til Københavns centrum og bl.a. Det Ny Teater, Tivoli, Strøget og Københavns Hovedbanegård. De fleste af vores lyse og rummelige værelser vender bort fra gadestøjen og sikrer dig en uforstyrret nattesøvn.

Kombiner din overnatning på Hotel Copenhagen Crown med spændende oplevelser i København. Hotellet har sammensat en række hotelpakker, som de tilbyder til fordelagtige priser, se meget mere her

Hotel Copenhagen Crown tilbyder ophold i 76 lyse, rummelige og nyistandsatte værelser i 5 kategorier: Enkelt-, dobbelt-, twin-, familie- og superior værelser. Værelserne ligger fordelt på 4 etager med let adgang via hotellets 2 elevatorer fra lobby’en. De fleste værelser vender mod et lukket gårdmiljø. De værelser som vender mod gaden har støjdæmpede vinduer. Se eks. her


Comments are closed.