Tilbage til rødderne!

Skrevet af

FOTO/C Professional er genopstået på Høffdingsvej 36 i Valby – i det konkursramte CAV´s gamle lokaler.I en pressemeddelse fra FOTO/C professional, som photo-dk/DFF har modtaget i sommerferien, fremgår det at Foto/C igen bliver leverandør til det professionelle fotomarked.

Det nye selskab ledes af administrerende direktør Jim Frausing, som også står i spidsen for deltailforretningen FOTO/C i Holbergsgade.

FOTO/C Professional er i dag bemandet med en del af de tidligere CAV folk, Rodney Aarup, Bjarne Blomm, Kenneth Høyer & Bo Christensen og står godt rustet til at rådgive nye som gamle kunder – stadig med focus på high end foto & video løsninger primært rettet mod det professionelle marked.

I pressemeddelelsen står der ikke hvad der sker med den tidligere CAV afdeling i Århus, med at der fortsat vil ære en “øst-afdeling” bemandet af Bo Christensen.

FOTO/C Professional fortsætter med at markedsføre & sælge agenturer fra bl.a. Elincrom, Newtek, Libec, Quantum m.fl. og vil fremover også styrke og udbygge sine web aktiviteter.

Yderligere oplyser Gustav Kragh at FOTO/C Professional fortsat vil have administration salg og service i Valby.

Tidligere administrerende direktør for CAV, Claus Preben Hansen, er fratrådt sin stilling.

Sensommer udsalg

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. & 3. september hvor FOTO/C Professional byder velkommen til et gigantisk sensommer salg med masser af varer til meget reducerede priser! Dette foregår på adressen Høffdingsvej 36, 2500 Valby – begge dage fra kl. 09.00 til 16.00

Tre selskaber konkurs

De tre selskaber som er under konkursbehandling er fotogrossisten C/AV ApS, videogrossisten Visual Communication A/S og holdingselskabet Visual Communication Finans ApS. Det bagvedliggende holdingselskab, Rekon A/S, eksisterer dog stadig, og det samme gælder for værstedet Visual Service og Foto/C, der alle har adresse på Høffdingsvej i Valby.

De tre selskabers gik konkurs efter et samlet tab som kurator er ved at udrede, og som kan forventes at blive i størrelsesordenen 20 mio kroner. Alene Visual Communication har 73 firmaer på kreditorlisten, som både omfatter udenlandske leverandører og en lang række af den danske AV-branches leverandører, oplyser AVM AudioVisuelle Medier.

Comments are closed.