Rudi Hass som forfatter

Skrevet af

Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere.

Læs bogen og se, hvad du ikke ser i dag! – kan købes hos bl.a. Goecker & Hother

Se her !

Det første store værk på dansk i “Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere”.

En bog som den velkendte faglærer fra Fotograf Skolen i Randers, Århus og Viborg, Rudi Hass har skrevet igennem de sidste flere år. Et meget stort og flot værk, hvor rigtigt mange billeder og illustrationer er opdateret og fotograferet af bl.a. Ragne Sigmond.

 

Om bogen

Nogle billeder virker, andre, og det er de fleste, gør det ikke. Vi passerer dagligt forbi et væld af billeder uden at sanse dem. Og så står vi pludselig over for et billede, der kalder på vores opmærksomhed. Vi betragter det nærmere og har måske svært ved at slippe dets tag i os. Vi vender muligvis endda tilbage til det for at udforske det nærmere. Vi husker det !

Hvad er det for egenskaber, der får et billede til at virke ?

Denne bog giver dig svaret ! Med udgangspunkt i teorier, udviklet og forfattet af den californiske fotograf, William Mortensen, supplerer bogens forfatter, Rudi Hass, med en omfattende beskrivelse af billedkompositionens mysterier. Læseren præsenteres for en formel for billedsucces, visuelle designelementer og designprincipper, såvel som et essay om fotografi og kreativitet. Et helt kapitel er helliget William Mortensens erfaringer med mennesket i billedet.

For første gang i Skandinavien udgives der med denne bog et værk om billedkomposition, som ikke blot henvender sig til fotografer, men som har budskaber til alle kreative ydere og nydere af billedet.

500 sider rigt illustreret helbindsbog.

Format: 22 X 27cm.

På gaden fra den 30.november 2012.

Prisen er kr. 645,- og kan bl.a. købes hos Goecker & Hother

 

Eksempler fra bogen

Her kan du se nogle få eks. fra bogen – og er det ikke nok, så kan du her se en 46-siders PDF med bogens indholdsfortegense m.v.

Se den på din skærm: KLIK HER

 

2 kommentarer