NYE fotografer udstiller i Aarhus

Skrevet af

de 11 nye fotografer fra Medieskolerne Viborg udstiller i Filmbyen FREDAG den 2. september & LØRDAG den 3. september

Fremtidens fotografer viser deres værd, når 11 nyudlærte af slagsen udstiller deres billeder i Filmbyen 21, Studie 1 og photo-dk/dff  uddeler photo-dk/dff Fotograf Elev Pris som har en værdi af KR. 16.800

photo-dk/dff prisen gives til en nyuddannet fotograf, der i sin portfolio har vist en bred palette af kreativt,udtryksfuldt og professionelt håndværk på særdeles højt niveau

Dørene er åbne for alle interesserede fra fredag den 2. september kl. 13-18 samt lørdag den 3. september kl. 11-16.

Nedenfor kan du se eks. på de 11 fotografers billeder.

Fredag kl. 16 afholdes en lille, officiel begivenhed, hvor der vil være taler, og hvor fotograferne får udleveret deres svendeprøvebeviser og bl.a. photo-dk/dff Fotograf Elev Pris.

photo-dk/dff Fotograf Elev Pris skulptur

På udstillingen får publikum mulighed for at opleve resultatet af det uddannelsesforløb, fotograferne netop har afsluttet, når de slår dørene op for fælles fernisering og udstilling. Uddannelsen tager fire og et halvt år, og er en kombination af praktik og skoleophold. Sidstnævnte foregår på Medieskolerne i Viborg. Afslutningsvis har de 11 fotografer præsenteret 25 billeder i fire forskellige kategorier. Arkitektur, personer, still life samt et valgfrit emne.

Udstillingen viser, hvor vidt forskelligt de fire kategorier kan fortolkes, og der vil derfor kunne opleves alt fra det iscenesatte fotografi til alverdens arkitektur, moderne madkunst og alt der imellem.

De 11 fotografer er Aleksandar Kovacevic, Mikkel Cantoni, Bibi Berge, Søren Leth Gissel, Jannie Stentoft, Carsten Nørgaard Vinding, Rafael Ibanez, Lærke Johanne Grønborg, Kasper Jensen, Jeppe Groth Christiansen og Karina Buch.

FOTO: Aleksandar Kovacevic

FOTO: Bibi Berge

FOTO: Carsten Nørgaard

FOTO: Jannie Stentoft

FOTO: Jeppe Groth Christensen

FOTO: Karina Buch

FOTO: Kasper Jensen

FOTO: Lærke Grønborg

FOTO: Mikkel Cantoni

FOTO: Rafael Ibanez

FOTO: Søren Leth Gissel

Comments are closed.