Made in Germany – solgt i Danmark

Skrevet af

HENSEL har fået ny importør i Danmark.

Danske CAMERALINK har, efter kort tids forhandling, overtaget import, service og forhandling på det tyske flash mærke, HENSEL, som tidligere blev forhandlet i Danmark af FossFotech.

CAMERALINK, som er endnu et nyt leverandørmedlem i dff, er kendt i den professionelle del at fotobranchen, for at handle med brugt kamera & flash udstyr, så dette er en helt naturlig udvikling i strategien for at være leverandør til den professionelle fotograf, at sælge nyt (HENSEL) udstyr.

Helt tilbage i 1963 lancerede HENSEL studio halogen & flash lys til de tyske foto atelier og i slutningen af 60´erne blev HENSEL kendt for de første front projektions studio udstyr. På mange Photokina fotomesser (Köln) har HENSEL vist vejen for flash og i 1996 introduceredes CONTRA & MONO, som blev ekstremt succesfulde. På den efterfølgende Photokina (1998) viste HENSEL igen vejen frem for nyt lys, transportabel generator med seperat flash hoved, hvilket gav fotograferne en helt nu mulighed for at anvende lys i marken. Udviklingen fortsætter til stadighed, og HENSEL følger rigtigt godt med fortæller Arne Pedersen og fortsætter, i dff-regi vil jeg meget gerne vise de nuværende produkter, så derfor vil vi arrangere nogle Q-møder (korte gå-hjem-møder) i løbet af 2012, som optakt til photokina i efteråret 2012.

dff/Dansk Fotografisk Forening er i fuld gang med at arrangere diverse PhotoTur´s for 2012, så følg med i kalenderen, der kommer jævnligt nye ture og arrangementer på.

Hvem er CAMERALINK?

-husker du Polack Gruppen? -vi “gamle” gør!  Hasselblad, Profoto, Pentax, DeVere m.fl. var repræsenteret under Polack Gruppen A/S, og Arne Pedersen var ansat der indtil Hasselblad valgte at starte fillialer op rundt i europa, hvor også Profoto blev repræsenteret. Arne flyttede med over til Hasselblad og var ansvarlig for Hasselblad Danmark, som også havde Profoto forhandlingen i Danmark indtil 2003 hvor Goecker overtog Profoto fordi Hasselblad valgte ny strategi og lukkede alle bl.a. den danske filial igen. Det gav Arne mulighed for at gå selvstændig, så CAMERALINK blev startet i 2004 med opkøb og forhandling af primært brugt Hasselblad og Profoto, men også meget andet brugt udstyr  bliver formidlet imellem fotografer af Arne.

Markedet er hårdt presset af nette, men at handle lys udstyr er en tillids ting. Det er ofte et spørgsmål om at kunne afprøve en ny lampe, ny reflektor eller om udladningstiden er “kort nok” eller om lampen passer til ens opgaver og atelier, og det er her vi har styrken slutter Arne, som i øvrigt kan kontaktes på 20 95 26 62 eller cameralink@cameralink.dk

Her kan du finde det nyeste “digitale” lys: KLIK HER -og meget andet KLIK HER

Link til CAMERALINK: KLIK HER

Link til TILBUD: KLIK HER

(BNL 20. december 2011)

Comments are closed.