Konkurrencebilleder vises offentligt i uge 42

Skrevet af

Som noget helt nyt I photo-dk/Dansk Fotografisk Forening vises vores billedudstilling offentligt i skolernes efterårsferie, og inden præmieoverrækkelsen som foregår under photo-dk/dff landsmødet UPDATE 2010 den 31. oktober & 1. november- derved er der mulighed for at se mange af de indsendte billeder i den prestige fyldte konkurrence.

Vi har valgt at udstille i et meget velegnet lokale hos Fyens Stiftstidende, midt i Odense, lige overfor Odense Banegård. Benyt evt. denne mulighed for at tage en familietur med tog og besøge billedudstillingen, og deltag i publikumsafstemning om det bedste billede.

Formanden for photo-dk/dff´s billedudvalg Fotograf Lillian Fransson fortæller ”ud over den traditionelle bedømmelse af de indsendte billeder har vi i år også mulighed for at inddrage publikum aktivt i hvad ”forbrugeren” finder som det bedste billede. Vi er meget glade for den aftale som er indgået med FS således at billedudstillingen kan arrangeres med offentlig adgang, men resultatet af afstemningen samt resultaterne fra dommerne holdes hemmeligt indtil vores landsmøde UPDATE 2010”.

I forbindelse med udstillingen afholdes der reception torsdag aften hvor der bydes på en forfriskning til medlemmer af photo-dk/dff.

Fakta:

udstillingen er åben i perioden 18. til 22. oktober 2010

mandag til onsdag 10:00 – 16:00

torsdag 10:00 til 21:00  (reception fra kl. 18:00)

fredag 10:00 til 15:00

adresse: Fyens Stiftstidende, Banegårdspladsen, 5000 Odense C

Comments are closed.