klumme fra Ove Søborg

Skrevet af

Tænk, for 1300,- kommer jeg med på FC Barcelonas træningslejr.

Det synes jeg godt nok, er vildt billigt, og de kræver ikke en gang, at jeg er medlem af FC Barcelona, selv om de har brugt mange år på at bygge klubben op.

Jeg  behøver ikke engang at kunne spille fodbold, ja ikke engang at have et par fodboldstøvler. Jeg kommer til at spille med dem, spise og sove samme sted som dem, det bliver stort!

Jeg skal lære de teknikker de bruger. Noget om hvordan de er blevet så gode som de er. Jeg ved godt, de måske har brugt 20 år på at lære det, men pyt – jeg snupper bare det bedste fra de 3 dage, alt det andet lader jeg bare ligge, det er alligevel spild af tid, hvorfor bruge tid på at regne, når jeg nu bare skal bruge facit.

Jeg får også lov til at se dem i action.

De skal også holde møde om fremtiden, hvordan de ser på den, hvilke muligheder der er.

De har inviteret nogle gæstespillere ude fra, som giver dem noget input om fremtiden, og hvor mulighederne evt. ligger for dem.

Når de så debatterer, kan jeg få lov til at blande mig i det, selvom jeg ikke spiller fodbold, og sådan set ikke ved noget om det, men jeg synes, det er hyggeligt at spille, og godt jeg ikke skal leve af det.

Hvad kan jeg så bruge det til? Jo, – når jeg kommer hjem og fortæller naboen, jeg har været med FC Barcelona på træningstur og trænet sammen med dem, samt talt fremtid med dem, vil han da tro, jeg er lige så god som dem.

Så næste gang vi skal spille gadefodbold, ved jeg godt hvem der bliver første valgt, og ikke ligesom i år, rejse telt, nej tak.

Men det store er, når så naboen kommer på arbejde og fortæller, at jeg har været på træningslejr med FC Barcelona, og at jeg har fortalt dem om, hvordan de skal spille, så vil naboens arbejdskammerater også have mig med til at spille for deres gadehold.

Så kan jeg snart leve af det, godt jeg ikke har brugt 20 år på at lære at spille fodbold men kun  1300,- incl. bustur endda tur/retur.

 

Godt man ikke er fodboldspiller, men kun fotograf, så kan sådan noget da ikke ske, vel.

 

Vh Ove Søborg

Søborg Jensen fotografi

3 kommentarer

 1. Kristian S-Granquist
  27. august 2013 on 10:09

  Super fint indlæg :)

 2. Bengt Johnny Neigaard
  27. august 2013 on 23:14

  Fotograferne afliver sig selv – når der i dag forhandles priser til store og mindre kunder er det en slags licitation – og den billigste vinder altid, det med kvalitet og tid til at lave det gode billede eksisterer ikke mere , kun i sjældne tilfælde.
  Dansk supermarked får i dag lavet billeder ved fotografer for omkring en hund og fordi vi er så dumme ikke at have en mindstepris eller et index vi følger , samt en forening der kun huser professionelle og udelukker kunder der bruger ( ikke fotografer ), er det let for enhver med lidt kendskab til fotografi at lave priser der ikke stemmer med virkeligheden og på den måde lave et marked man ikke kan leve af – fotografer har altid været egoister der kunne selv – nu kan de selv se resultatet – en fritter for en hund ,med billedredigering , farvestyring , fritlægning ,leveret nummereret på server,go dav do det klarer vi.
  Så var de næsten 5 år med skole og praktik lige til hegnet – det er og bliver fotografernes egen skyld.
  Jeg skal vist til at skifte branche og være fotograf i min fritid.