International workshop & studietur

Skrevet af

Medlemmer af dff kan deltage i dff-studietur til WPPI 2012

Er du gået i stå?

Er din forretning gået i stå?

Er du klar til at starte 2012 med en saltvandsindsprøjtning?

Vil du have inspiration af verdens bedste fotografer?

Så se her ! ! ! !

FOTO: Michael With - februar 2011

- dff/Dansk Fotografisk Forening arrangerer studietur til WPPI 2012 i Las Vegas, USA den 16. –  25. februar 2012 - du kan komme med for ca.1.000 kr. om dagen.

Få inspiration, se video med fotograf Michael With som besøgte WPPI sidste gang (2011) – KLIK HER

Prisen er for fly Kbh. / Las Vegas & hotelværelse i centrum af Las Vegas, tæt på MGM hvor WPPI afholder convention. Du skal selv afholde opholdsomkostninger samt tilmelding til de WPPI workshop´s og seminar som frister dig – det er bedst at tilmelde sig hjemmefra og helst så hurtigt som muligt da mange af de bedste seminar / workshops hurtigt bliver udsolgt.

Der er ca. 170 seminar / workshops samt stor leverandørmesse (over 200), og 1.000 vis af billeder og du vil være som en fisk i vandet blande de mange professionelle fotografer som deltager i WPPI convention.

Seminar oversigt & tilmelding – KLIK HER

Registrering til WPPI – KLIK HER

Hvad er WPPI?

Wedding & Portrait Photographers International (WPPI) er i dag meget mere end bryllup og portræt fotografer, mange reklame og reportagefotografer søger også ind i WPPI.

På denne convention kommer der mere end 16.000 fotografer (2011) fra det meste af verden, for at få inspiration, møde nye kollegaer og styrke netværket – KLIK for mere info om WPPI

Hotellerne i Las Vegas er et kapitel for sig, ofte meget ekstravagante og med casino. Vi skal bo på Hotel Imperial Palace er 3-stjernet turistklassehotel, beliggende på den centrale del af Las Vegas Strip. Hotellet har over 2600 værelser og alle tænkelige faciliteter. Afstanden til MGM er 12 min. med monorail banen eller en frisk gå tur på ca. 25 min.

Tilmelding – det haster hvis du vil sikre dig en plads….

- eller har du blot spørgsmål ? ? ?

Hvis du, som nogle af dine kollegaer, ikke kan vente med at sikre dig en plads, så kontakt dff – Bent Nygaard – på 2256 9010 eller send en mail på bnl@dff-photo.dk

Tilmelding til turen var senest den 9. januar 2012 – men kontakt evt. Bent Nygaard og hør om mulighederne for evt. deltagelse

Turen er arrangeret i samarbejde med teknisk arrangør:  

Billeder fra sidste år da  Michael With var på WPPI i Las Vegas

(Foto Michael With)

Comments are closed.