InspirationCAMP 2010

Skrevet af

Deltag i inspirationCAMP 2010 som afholdes på Det Ny Teater i København mandag den 17. maj kl. 09:00 – 17:00

Nu har du muligheden for at deltage i en helt unik workshop med tre TOP fotografer som vi afholder på Det Ny Teater, hvilket i sig selv er helt unikt. Vi skal arbejde med modeller i sale, gange, trapper, kælder m.v. og derfor vil der være mulighed for at afprøve / låne transportabelt flash udstyr af Hother, C/AV og Goecker, som også er med på dagen.

LOCATION:

Det Ny Teater ligger i passagen mellem Gl. Kongevej og Vesterbrogade, Gammel Kongevej 29, 1610  København V, kort – klik her

inspirationCAMP 2010 afholdes i konferencelokalet ved Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater, det er en oplevelse i sig selv, indrettet i de rustikke kulissekældre under teatret. Søjler og buegange veksler med store og små rum og skaber en helt speciel atmosfære.

Det Ny Teater er fra 1908 og er kendt for at bære fine traditioner videre med stor sans for kvalitet. Teatret er med sine mere end 1.000 pladser og 12.000 m2 et af landets største teatre og samtidig det mest besøgte.

I 1990 besluttede Det Storkøbenhavnske Teaterfællesskab at lukke teatret på ubestemt tid. Bygningen var stærkt nedslidt, og Det Ny Teater havde gennem nogle år haft det største underskud af de københavnske teatre.

Det Ny Teaters nuværende direktør, Niels-Bo Valbro, og hans tidligere meddirektør indtil 1996 Bent Mejding gik i 1991 sammen om at redde teatret i samarbejde med bygningens ejer, Ida Løfbergs Fond. Visionen var ambitiøs: Teatret skulle gennemrestaureres og genåbne som et privatdrevet musikteater. Målet var at tilbageføre teatret til dets oprindelige udseende og med respekt herfor tilføje faciliteter, der muliggjorde en mere intensiv anvendelse af bygningen.

Velvilje fra private fonde, virksomheder, kommuner, amter og stat muliggjorde et utraditionelt samarbejde mellem det offentlige og erhvervslivet, og de knap 80 millioner kroner, projektet kostede, blev rejst. Den Storkøbenhavnske Landsdelsscene, i dag  Københavns Teater, indvilligede i at betale huslejen, mens selve driften skulle foregå i privat regi uden offentligt produktionstilskud.

Restaureringen placerede Det Ny Teater blandt Europas smukkeste teatre, og det blev både præmieret af Københavns Kommune, valgt som pilotprojekt af den Europæiske Union og modtog den europæiske arkitekturpris, Europa Nostra. Teatrets teknik blev moderniseret, således at Danmark med genåbningen i 1994 fik et musikteater, der formåede at producere store musikforestillinger på internationalt niveau.

PROGRAM:

Dagens program med de tre workshop afvikles i små grupper efter en fælles intro fra kl. 09:00.

Dørene til Det Ny Teater åbnes kl 08:40, og du skal gå ind overfor billetsalget.

Vi starter dagen i Sceneriet, som ligger i teaterkælderen, og derefter  deles vi op i tre grupper som derefter vil kunne arbejde over hele Det Ny Teater, kun med undtagelse af teatersalen og scenen.

Frokosten indtages i Restaurant Teaterkælderen hvorefter vi igen arbejder med modeller rundt omkring på teatret.

Vi slutter dagen kl. 17:00

EKSTRA TILBUD – hvis du har intresse i at komme ind og se teatersalen, scenen og få de mange historier, så har vi arrangeret en rundvisning som skal forhåndstilmeldes sammen med tilmelding til inspirationCAMP 2010. Pris for rundvisning er kr. 55,-

Yderligere info


TILMELDING: – send en mail til Bent Nygaard på bnl@photodk.com – senest den 12. maj 2010 – vi har begrænset plads så skynd dig at blive tilmeldt.

Pris kr. 2.695,- (inkl. formiddagskaffe/the, isvand, frokost m.sodavand/isvand, eftermiddagskaffe m/kage, kursusgebyr, modelhonorar)

Alle kan deltage og medlemmer kan søge kr. 1.000,- i tilskud – læs mere her

Overnatning:Har du behov for at overnatte i forbindelse med inspirationCAMP 2010 eller kvalifikationsbedømmelsen, så har vi aftalt en rabat pris med Hotel Copenhagen Crown, Vesterbrogade 41, 1620 Kbh. V, Tlf. +45 22 31 21 66.

Kontakt selv hotellet og meddel aftalekode “dff” så er prisen kr. 695,- pr, nat for enkeltværelse og kr. 795,- for dobbeltværelse.

Du skal selv afregne med hotellet inden afrejse.

Hotel Copenhagen Crown er en fredfyldt og nyrenoveret oase midt i Københavns latinerkvarter, det pulserende Vesterbro. Hotellet ligger i behagelig gå afstand til Københavns centrum og bl.a. Det Ny Teater, Tivoli, Strøget og Københavns Hovedbanegård. De fleste af vores lyse og rummelige værelser vender bort fra gadestøjen og sikrer dig en uforstyrret nattesøvn.

Husk kamera / computer til denne spændende dag, vi sørger for modeller, mad og drikke samt en helt unik foto-oplevelse med nogle af verdens bedste fotografer fra England og USA.

Comments are closed.