Har du en SKAT gemt ?

Skrevet af

Eksklusivt Q-møde mandag den 27. april i København

Sinar – LINHOF – ARCA SWISS – ZEISS IKON – Rollei – Pentax – Mamiya – Hasselblad – Leica – Nikon – Canon – Olympus – Fuji – Konica – Minolta – Alpa – Horizon – Robot – Periflex – Leidorf – Contax – Kodak – Agfa – PhaseOne – Profoto – Broncolor – Elinchrome – Multiblitz

 

Photografica er nok danmarks mest kendte “foto-brugt-shop” og har en lang stolt tradition som eksperter i vurdering af brugt fotoudstyr.

 

Svend-Erik Petersen, ejer og direktør, har en kæmpe erfarring i alle typer fotografisk udstyr og vil denne aften fortælle hele historien om Photografica og hvordan de er vokset fra en almindelig fotohandler til en professionel leverandør med fokus på de kendte mærker som Canon, Nikon, Leica, Hasselblad, Profoto mv.

 

Som noget helt ekstraordinært vil Svend-Erik vurdere det udstyr du medbringer og give dig et seriøst kontant bud, hvis du ønsker at sælge eller hvis du blot vil have en vurdering af dit udstyr, er det også helt OK.

Beslutter du dig for at sælge udstyret, så har Canon skruet nogle helt ekstraordinære tilbud sammen denne aften. Få op til kr. 5.000,- i rabat ved køb af NYT Canon EOS kamerahus. Tilbudet kan kombineres med Canon cash back kampagne som kører i uge 18.

 

Photografica er i øvrigt også Nikon Prof forhandler og har indtil den 30. april “Dobbelt op for dff medlemmer” tilbud – dvs. hvis du køber et Nikon D810 eller Nikon D4s kan du handle for op til kr. 8.000 Nikon tilbehør.

 

Mød op med det udstyr som er udrangeret, ikke er i produktion længere, reserve som ikke anvendes længere eller blot ligger henne i hjørnet.

 

Alt har interesse – også lys, røg & vind maskiner, stativer etc.

Alt det som du ikke selv kan sætte en pris på, ta´det med på mandag. . . . . . . .  photografica har ikke kun danmarks største udvalg i brugt udstyr, men er også aut. forhandler af Leica, Nikon, Canon, Profoto osv.

 

TILMELDING 
– senest 27/4 kl. 10:00 – KUN FOR dff MEDLEMMER
– send en mail på dff@dff-photo.dk
– skriv deltagernavn i mailen og dit mobil telefon nr.

  

Q-møde mandag den 27. april program

Photografica

Skindergade 41

1159 København K

http://www.photografica.com

 

18:00  – 19:00 Ankomst, netværk og Canon gir´ Cola & Pizza

19:00  – 20:00 Velkommen til Photografica, brugt kamera marked op igennem tiderne

20:00  – 21:30 Rundvisning samt vurdering af medbragt udstyr, bytte, salg & køb

21:30               Spørgsmål og afslutning

Comments are closed.