fotofestival 2016

Skrevet af

Danmarks største event dedikeret natur & “eventyr” fotografer – 20 > 22 maj

Med en årlig tilbagevendende weekend med foredrag, udstillinger, workshops og konkurrencer er her noget for enhver smag. Det er et sandt overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og fortællinger fra naturens verden.

foto: Johnny Møller

Du har her en enestående chance for ikke blot at opleve foredrag og udstillinger med professionelle fotografer og formidlere. Du har også muligheden for personligt at møde nogle af Danmarks og Europas bedste naturfotografer på festivalen, der er blandt de hyggeligste og mest intime af sin slags.

Forrygende program
På fotofestival 2016 kan du bla. møde den norske Nikon-ambassadør Roy Mangersnes, der både rejser i de arktiske og i de antarktiske egne. Du kan møde Morten Hilmer, der er en af Danmarks bedste naturfotografer og lige så hjemmevandt i Grønland som i Danmark.

Vi får eksklusivt besøg af kunstner og fotograf Peter Misfeldt fra Danmark, der her en lidt anden tilgang til det fotografiske udtryk, end hvad man ser ved de mere traditionelle naturfotografer. Peter Misfeldt viser os bla. billeder fra sine utallige rejser i USA’s øde og vilde midtvest.

Vi får også besøg af eventyrer og naturfotograf Niklas Virsén fra Sverige, der fortæller om sine naturbilleder lavet et sted mellem fantasi og virkelighed.
Og også fra Sverige kommer den prisbelønnede undervandsfotograf Tobias Dahlin, der viser os en forunderlig verde, de færreste af os nogensinde stifter bekendtskab med.

Og meget, meget mere.

foto: Johnny Møller

Fotofestival for naturen
Arbejdet for naturen er i højsædet, når vi i fotofestival-teamet udtænker og planlægger årenes festivaler. Vi tror på, at den visuelle tilgang til naturformidlingen, sammen med spændende og vigtige fortællinger om natur og vilde dyr, øger interessen, bevidstheden og omsorgen for naturen.

Fotofestival er for alle
Fotofestival er også for dig, som er prof inden for fotografi. For dig, som interesserer dig for naturen. Og for dig, som nyder smukke, livsbekræftende billeder. Fotofestival er også for dig, som holder af at møde interessante mennesker og at lytte til spændende historier.

foto: Johnny Møller

Fotofestival – hvor og hvornår?
Fotofestival 2016 er i weekenden d. 20-22 maj på Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, 8800 Viborg.

Billetter kan købes på www.fotofestival.dk.

Comments are closed.