“Fnidderspillet” – alt på ét bræt

Skrevet af

photo-dk/dff Update 2011, søndag den 28. august,  præsenterer Jan Huus med et forrygende, sjovt foredrag om bedre kommunikation og trivsel.

”Fnidderspillet” er et hylende humoristisk og interaktivt foredrag om kommunikation, samarbejde og dialog med hovedvægt på det underholdende. Med en række kommunikative redskaber indlagt, får du eksempler på, hvordan kommunikationen kan gå godt eller skidt.

En peptalk, hvor der er skruet meget op for humoren og underholdningen bl.a. med en række morsomme øvelser, sketchs og monologer. Og samtidig et foredrag, hvor der også lægges vægt på indsigt og viden.

Freud kalder humoren for ”den menneskelige ventil”. Mange stressforskere er enige med ham. Humor jagter stressen væk, lukker op, giver gode relationer og gør hverdagen mere spændende og temmelig sjovere. Og det smitter.

Jan Huus er udover tidligere DR-journalist og virksomhedskonsulent også skuespiller, komiker og psykoterapeut. Alt sammen bruger han til fulde i dette foredrag og serverer en række komiske ind- og udfald, hvor I bl.a. kan møde Jan i rollen som Pølse-Jørgen.

Om dig, mig og os alle sammen, når vi kommunikerer, er i kontakt og er værst.

Fjerner for en stund alle rutiner, stress, spekulationer, bundlinje, fyringsrunder, besparelser etc.

Om Fnidderspillet har deltagerne bl.a. sagt:

”Super god præstation … Du sprudler af energi, engagement & sundhed. Wauw, det er fedt! … Flotte PowerPoints, god musik, god komik og rigtig godt oplæg … Fantastisk koncept … Godt show og timing … Sjovt. Brugbart. Tankevækkende. Anderledes. Super!” (flere citater)

Udbytte

Humor giver arbejdsglæde og nærvær

Gør hverdagen lidt sjovere. Det smitter

Giver brugbare kommunikative redskaber

Giver overskud og glæde

Større åbenhed, forståelse og rummelighed

Respektfuld og direkte kommunikation – uden fnidder

3 kommentarer