Generalforsamling – dansker valgt som President Elect

Skrevet af

i går, mandag den 23. maj 2011 i Brussels, hvor den europæiske fotografiske org. Federation of European Photographers bl.a. valgte hvem der skal efterfølge den nuværende irske fotograf Neil Warner som præsident, da han ikke ønsker genvalg for en ny 2 årig periode når han stopper i 2012.

Der var to kandidater fra FEP´s bestyrelse som var opstillet, fra Østrig FEP Vice President Andreas Barylli og fra Danmark FEP Board Member and Press Officer Jørgen Brandt.

Jørgen blev opstillet af  UK, France, Italy og Slovakia og Andreas af Germany.

Der blev afholdt hemmelig og skriftlig afstemning, hvor Danmark som Neil Warner nævnte i President speech, forholdt sig neutral, hvilket var blevet besluttet i bestyrelsen for photo-dk/dff forud for generalforsamlingen i går.

Resultatat blev:

Andreas Barylli, som i den 3 minutter lange valgtale ikke lagde skjul på at han ønsker at føre FEP tilbage til hvor det startede, altså uden konkurrencer, kvalifikation system, international congress m.v.

5 stemmer


Jørgen Brandt, som i talen beskrev i hvilken retning han ønsker at FEP skal fortsætte – med billedkonkurrencer, kvalifikationssystem, internationale møder / congress m.v.

7 stemmer


OG  1 STEMME NEUTRAL


Altså er danske Jørgen Brandt valgt som President Elect, hvilket betyder at President Neil Warner hen over det næste år sætter den nye president ind i arbejdet, så der kommer en glidende overgang i forbindelse med næste generalforsamling.

FEP :  the Federation of European Photographers, som har hovedsæde i Brussels, repræsenterer professionelle fotografer fra 20 lande og der kommer stadig flere til.

Link til FEP – KLIK HER

Comments are closed.