Om dff

dff / Dansk Fotografisk Forening er en branche-, netværks- & non- profit organisation for fagfotografer og professionelle fotografer/videografer der lever af at fotografere, arbejde med billeder samt video.

dff startede i 1879 og er dermed en af verdens ældste foreninger for professionelle fotografer.

Vi yder en helhjertet indsats for rettigheds-, informations-, uddannelse- og netværksarbejde for vores medlemmer i alle grene af den fotografiske branche.

Formålet med organisationen er at virke for fremme og udvikling af det fotografiske håndværk, fremme det kollegiale samarbejde, samt modvirke usund konkurrence.

Disse ambitiøse mål nås gennem kurser, seminarer og kollegialt samvær, hvor medlemmerne får ny inspiration og bliver opdateret i de nyeste teknikker og arbejdsmetoder.

I dff diskuteres løbende fotografernes ophavsret og rettigheder, uddannelsen af nye fotografer, og medlemmerne får juridisk råd og vejledning via vore kontakter og samarbejdspartnere. Foreningen samarbejder desuden med de nordiske fotografforbund NFF og PPA, WPPI samt FEP Federation of European Professionel Photographers. www.europeanphotographers.eu

Vi er medlem af  Pyramid Nordic, FEP, PPA, Danske Billedautorer og VISDA. Vi administrerer midler fra fonde og legater doneret af fotografer og leverandører, i form af rejse-/studielegater.  Vi administrerer kollektive midler, som genereres gennem VISDA´s royaltyaftaler med bl.a. undervisning & offentlige institutioner samt underholdningsindustrien generelt.

Foreningen ledes af en bestyrelse og foreningschef Bent Nygaard står for den daglige drift via sekretariatet.