Få et FOTOspark . . . . . . . . . kom mandag den 18. april kl. 10-14

Skrevet af

tag dine bedste billeder under armen og få billedkritik af  Martin Grahame-Dunn hos Hother

photo-dk/dff  afholder individuel billedkritik dag og introduktion af photo-dk/dff kvalifikations system hos Hother, Bygmestervej 2, 2400 København – og så er det GRATIS

Alle fotografer er velkomne til at deltage, så kom og få inspiration ved hjælp af dine egne billeder (print eller digitalt) af Martin Grahame-Dunn som bl.a. er FMPA, FRSA, Hon.FMPA, QEP, Hon.Master photo-dk/dff, International dommer. Mange fotografer som kender Martin ved at han kan give dig et skub i den rigtige retning, den retning som er rigtig for DIG, en retning som giver DIG din egen fotografiskeSTIL.

Det gælder uanset om du er reklame, mode, portræt eller skolefotograf, så er din fotografiskeSTIL dit vigtigste redskab til at bevarer og udvidede din forretning og dermed indtjening, tænk om du samtidig kan finde eller måske gen-finde det ”sjove” & dejlige i fotografiet.

Martin sidder klar til at hjælpe dig videre i karrieren ved at inspirere dig og eventuelt deltage i vores kvalifikations system.


Er du i gang med kvalifikations systemet, men gået i stå – så har du her en helt UNIK mulighed for at komme videre, tag dit panel / dine panelbilleder med og få en GRATIS a-ha oplevelse, bare mød op, der er kaffe på kanden.

Comments are closed.