dff PhotoTour Africa

Skrevet af

10 dage til sydafrika – med Canon udstyr – 27. august til 5. september 2015

 

En helt unik mulighed for at skyde med Canon´s nye 50 mega pixel kamera og samtidigt afprøve de lange Canon objektiver.

Du behøver IKKE at være Canon bruger for at tage med :-)

Vi har fået skræddersyet en “dff Photo Tour Africa” for professionelle fotografer og der bor ingen andre end os på Temba Safari i denne periode.

Få den ultimative oplevelse med dff og Canon i Sydafrika, vi har reserveret en danskejet safarilodge hvor du selv kan køre ( på ATV eller i Jeep) ud i det 700 hektar stort malariafrit område, der har en forbløffende variation af landskaber med et utal af vandrestier og udsigtsposter for dem, der ønsker at opleve den afrikanske bush på nærmeste hold. Dyrelivet er overvældende – og ganske ufarligt. Du får mulighed for at gå omkring på egen hånd på den sydafrikanske bush blandt smukke antiloper, zebraer og giraffer.

Der er 3 daglige PhotoTour ud i området, solopgang, middag og sol nedgang.

Der ud over har vi arrangeret PhotoTour til den nærtliggende afrikanske landsby samt Ellisras.

Der er reserveret flypladser med afgang fra henholdvis Billund og Kastrup torsdag den 27. august til Johannesburg hvor vi bliver afhentet og kører 4 timer i bil nord på til Temba Safari. Turen er “all inklusive”, dvs. fly, bil, ophold og mad samt drikkevare under hele opholdet samt diverse speciel arrangerede safari og byture i løbet af opholdet. Vi ankommer retur til Billund / Kastrup lørdag den 5. september.
Se folder 

Vi har kun 12 pladser på turen ( i delt dobbeltværelse) – der er mulighed for at bo på enkeltværelse mod tillæg.

Oplev dyrene i deres naturlige omgivelser

Muligheden for at opleve det rige, varierede dyreliv på egen hånd er noget af det, der gør Temba Safari til noget særligt samtidigt med at vi får mulighed for at opleve det lokale byliv og komme tæt på den afrikanske kultur når vi kører med vores guide på indkøb i landsbyen.

Temba er omgivet af traditionel afrikansk bush og grænser op til de nærliggende bjerge. Vi har alle former for vildt, fra antiloper og giraffer til hulepindsvin, myreslugere osv., men ingen farlige dyr. Derfor kan du udforske dyrene i deres naturlige omgivelser.

Citat
”Bare naturoplevelsen er et helt kapitel for sig. Man kommer ind, hvor der virkelig er vildt.”

Stor bestand
Idet der ikke er rovdyr på Temba, og der ikke drives jagt, så er der rigeligt at se på, uanset om du færdes alene eller på en af de arrangerede ture, hvor Francois, vores dygtige bestyrer og turguide, tager dig med rundt i åben bil og fortæller om de mange dyr, planter og himmellegemer.

Gå på opdagelse blandt firben og baobabtræer
Ud over de store dyr møder du også meget andet spændende på din vandring, fx store firben, der lever mellem træer og buske. Måske er du så heldig at se skildpadder, der kan klare sig uden vand i parringstiden. Og inden længe kan du se hele området fra vores nye udsigtspost med stråtag, hvorfra du bl.a. kan se krokodillerne i søen. Læg også mærke til plantelivet, der er noget ganske særligt. Fx har vi et baobabtræ, der med sine 2.500 år allerede var gammelt, da Jesus gik på jorden.

 

Yderligere info, priser og tilmelding – kontakt dff sekretariat på 22 56 90 10 – tilmelding SENEST 27. juli, pladserne sælges efter 1. til mølle princippet – der er 2 pladser tilbage ……………..

Comments are closed.