deMib kommer – et spark bagi

Skrevet af

Mikkel er anerkendt, som en af verdens førende søgemaskine-eksperter og kommer på UPDATE 2011 søndag den 28. august hos Canon Danmark i Søborg

Optimering af din markedsførring på nettet er en nødvendighed

Anvendelsen af billeder på nettet stiger og stiger, hvordan kan DU få andel i det?

Beskyttelse og betalingsmodeller af digitale billeder

Udover det rene søgemaskine-nørderi vil Mikkel nok også berøre udfordringerne med beskyttelse og ikke mindst betalingsmodeller på digitale værker, freemium-modeller, samt den vinkel som Johanna Blakley så elegant får præsenteret i dette TED foredrag:http://www.ted.com/talks/lang/eng/johanna_blakley_lessons_from_fashion_s_free_culture.html


Dine kunder (både reklame og portræt) anvender ofte billeder på nettet, men gør de det optimalt ?  Mikkel vil komme langt omkring i dette foredrag som han har strikket samme for fotografer – så der kommer garanteret nogle guldkorn som vil sætte mange tanker i gang og give dig inspiration til nye forretningsområder.

Mikkel deMib på UPDATE 2011 søndag den 28. august kl. 13:00

Når fysiske produkter bliver elektroniske udfordres de gængse forretningsmodeller. Når produktions- og distributionsomkostninger falder til næsten ingenting påvirker det den naturlige prisudvikling. Dem der forstår at udnytte situationen står tilbage som vindere. Resten går en meget hård tid i møde.

Internettet er kommet for at blive og det er nok de færreste der er så naive at tro, at fotograffaget vil vende tilbage til gammeldags film og papirbilleder. Verden bevæger sig fremad. Mere elektronisk og mere global. Det giver udfordringer, men det åbner også for muligheder.

En af de centrale brikker på Nettet er søgemaskinerne. Uden søgemaskinerne ville det være umuligt for folk at navigere rundt i de milliarder af dokumenter, billeder og film der findes på Nettet. Det er via søgemaskinerne at forbrugerne finder frem til det de har brug for. Hvis man ikke er synlig i søgemaskinerne er man så godt som usynlig på Nettet.

Men søgemaskinerne er grundlæggende set tekst-match-mekanismer – folk søger på ord, og søgemaskinerne forsøger at matche disse ord-søgninger med tekster og redaktionelle beskrivelser andre objekter. Udfordringen for brancher der forsøger at afsætte billeder og lyd er kæmpe stor. Men det er ikke en umulig udfordring.

Et andet vigtigt element på Nettet er de sociale medier, som Facebook og Twitter. De sociale medier og søgemaskinerne hænger tæt sammen. EN stærk gennemslagskræft i de sociale medier giver større synlighed i søgemaskinerne – og til dels omvendt.

Med dette foredrag vil du få inspiration til at udnytte Nettet bedre, forstå hvordan søgemaskinerne virker og få ideer til hvordan du bedre kan bruge de sociale medier.

deMib bio:

Mikkel deMib Svendsen er kendt og anerkendt som en af verdens førende søgemaskineeksperter. Som forfatter har han udgivet 3 bøger om markedsføring i søgemaskiner – herunder den første danske bog om emnet helt tilbage i 1998. Mikkel er fast taler på de største søgemaskinekonferencer i USA og Europe, har gennem de sidste 6 år været vært på det populære online radioprogram Strikepoint (på WebmasterRadio.FM) og benyttes jævnligt som ekspert af TV, radio og aviser. Mikkel driver til dagligt søgemaskine marketing virksomheden deMib.com og er som iværksætter med til at drive en række andre online virksomheder.

Hvem er Mikkel deMib Svendsen?

Mikkel er kendt som Danmarks førende søgemaskine-ekspert. Han har siden 1997 beskæftiget sig professionelt med søgemaskiner i bred forstand. Som en af de eneste i verden har Mikkel arbejdet med både drift af søgemaskiner (som chef for Kvasir), med søgemaskineteknologi (som leder af produktudviklingen på Ankiro) og som rådgiver indenfor markedsføring i søgemaskiner.

Det er i høj grad denne unikke kombination, der har gjort Mikkel til sådan et eftertragtet navn i branchen.

Mikkel har altid brugt en stor del af sin tid på at formidle viden om markedsføring i søgemaskiner. Som forfatter står han bag 3 bøger på dansk om markedsføring i søgemaskiner. De to sidste SEO bøger er helt aktuelle og kan købes her.

Mikkel har i flere år virket aktivt som foredragsholder ved de største internationale marketingkonferencer om søgemaskiner og er i dag fast taler ved såvel Search Engine Strategies og SMX konferencerne, der er de to absolut førende arrangementer i branchen. Hvis du ønsker at booke et foredrag med Mikkel kan du kontakte os via kontaktformularen.

Du kan også følge med i Mikkels tanker og syn på branchen via hans danske blogengelske blog, eller via hans ugentlige radioshow Strikepoint (på engelsk) på WebmasterRadio.FM (som nu er downloaded over 1,5 millioner gange!)

Gennem årene har Mikkel rådgivet store og mindre virksomheder i Europa og USA, herunder store portaler om Lycos og Zillow, store dynamiske websites som SmartPages.com,Drugtsore.com og eBay.com og virksomheder indenfor yderst konkurrenceprægede områder som rejser, helse, gambling og software. Flere danske virksomheder har også været under Mikkels kyndige behandling, herunder bl.a. JubiiTDCBon A’ ParteCofman.com mv. Du kanlæse flere udtalelser fra kunder og se flere referencer her.

3 kommentarer