Borgmester på billedudstilling

Skrevet af

Odenses borgmester Anker Boye var imponeret over den høje kvalitet, han var en tur forbi udstillingen i dag.

Professionelle Fotografer udstiller i Odense

Odense Rådhus ligger lokaler til den prestigefyldte billedudstilling som er resultatet af Dansk Fotografisk Forening´s årlige billedkonkurrence iblandt de danske professionelle fotografer , åbningstiderne fremgår af nedenstående.

Borgmesteren i Odense, Anker Boye, blev imponeret da han tidligere i dag besøgte billedudstillingen i rådhus hallen. Udstillingen passer perfect til lokalet, let og stilfuldt i en utrolig høj kvalitet. Borgmesteren var meget interesseret i både teknik og præsentation af de næsten 200 billeder på udstillingen.

Et af de nye tiltag i Dansk Fotografisk Forening er at gen indfører det internationale billedbedømmelses system i den prestigefyldte BILLEDKONKURRENCE og samtidigt give mulighed for at offentligheden kan opleve mange af de indsendte billeder på BILLEDUDSTILLINGEN 2011 som vises på Odense Rådhus i perioden torsdag den 3. november, fredag den 4. november, mandag den 7. november & tirsdag den 8. november samt på Frederiksberg Rådhus tirsdag den 22. til torsdag den 24. november. Der er gratis adgang i Rådhusets åbningstider i ovenstående periode.

På billedudstillingen vises resultatet af de professionelle fotografers arbejder i følgende kategorier: BRYLLUP, PORTRÆT,NATUR, MONOCHROME, FASHION, FOOD, ABSTRAKT og TEMA ”VÅDT”

Betingelsen for at kunne deltage i konkurrencen er at fotograferne er medlem af Dansk Fotografisk Forening, verdens ældste fotografiske organisation, som de seneste år har gennemgået en stor forandring og er i dag det største netværk for profesionelle fotografer i Danmark. Vi yder en helhjertet indsats for informations-, uddannelses- og netværksarbejde for vores medlemmer i alle grene af den fotografiske branche; udtaler foreningschef  Bent Nygaard Larsen og tilføjer, det er en rigtig flot samling af nutidige billeder som er med på årets billedudstilling og det bliver spændende at se hvor mange mennesker der kommer forbi Rådhuset, alle er velkomne.


Comments are closed.