3 dff medlemmer i TOP

Skrevet af

i den franske fotokonkurence L’été de Portraits

Fotograf Lærke Grønborg, dff – har gjort sig international kendt sammen med fotograf Helle S. Andersen, dff og fotograf Ole Mortensen, dff.

Det er ikke nødvendigt at være en storby for at vært for en stor fotobegivenhed. Dette beviser den lille franske middelalderby Bourbon Lancy ved igen at være vært ved denne kæmpe store fotoudstilling,  på byens huse, mure og pladser.

Her er et direkte link til online PDF med alle de deltagne billeder – KLIK HER

Der er faktisk mere end 1.500 billeder udstillet i tre måneder i denne lille by i set sydlige Bourgogne, som er kendt for sine varme kilder og historiske steder. Udstillingen, som kan ses indtil den 23. september 2012,  blev afholdt første gang i 2004 og afholdes hvert andet år.

Der forventes af komme mere end 60.000 besøgende i år til fotoudstillingen, hvor der er gratis adgang.

Klik HER

Udstillingen består af billeder indsendt til fotokonkurrencen L’été de Portraits.

Blandt de danske deltagere, som kan deltage i og med dff er medlem af FEP, kom Lærke, Helle og Ole helt til tops – meget flot gået – tillykke med de flotte resultater

2012 vindere – Klik HER

Ole, Helle & Lærke var i stærk konkurrence med ca. 300 professionelle fotografer fra Italien, Frankrig, Spanien, Østrig, Finland og Danmark

Lærke blevet hædret med et trofæ “Trophée Créativité” for det mest kreative billede , Helle med et trofæ “Trophée portrait NU” i kategorien ny portræt og Ole med en flot “diamant 2. pris” i den samlede konkurrence blandt de mere end 1.500 indsendte billeder.

Endnu en gang, stort tillykke til alle 3 fotografer fra dff.

(BNL juli 2012)

Comments are closed.